Kafana Tiho noći nova-stara je kafana otvorena nadomak Kosančićevog venca, do koje se dolazi ulaskom iz lokala Que Pasa, a nalazi se na adresi Kralja Petra 15/13. Ovu kafanu otvorila je iskusna ekipa koja zna kako da svojim mušterijama pruži maksimalan provod, i to je svakako razlog zbog kojeg bi ovu kafanu trebalo da posetite barem jedanput.

Provod je uvek fenomenalan, pogotovo za stariju ekipu pravih boema koja se u ovoj kafani okuplja, te nećete naići na puno klinaca. U kafani Tiho noći uživaćete u starogradskoj muzici tokom dana kojima je kafana otvorena, a provod zna da potraje i do preko četiri sata ujutru.

U Tihoj noći možete se potpuno opustiti i igrati do mile volje, ili sa osmehom sedeti za svojim stolom, ispijajući pivo, rakiju, vino ili neko bezalkoholno piće, sve dok pričate sa svojim prijateljima ili bez reči upijate fenomenalnu atmosferu koja se u kafani Tiho noći stvori.

Naime, enterijer kafane je kafanski, ali u isto vreme i elegantan i moderan, sa tamno crvenim ciglama, drvenim barskim stolovima (ceo enterijer izrađen je od drveta), slikama okačenim po zidu kao dekoracija, i osvetljenjem koje podržava intimnu i opuštenu atmosferu, pogotovo jer u kafanu stane do 120 gostiju, što je taman dovoljan broj da se osećate kao da ima mnogo ljudi, a da se ne davite u prevelikoj gužvi.

Akustika u kafani je odlična, pa će vam stoga ma u kom se delu kafane Tiho noći nalazili delovati kao da ste na idealnoj poziciji u centru kafane. A ambijent je tako i koncipiran da se ne osetite izolovani, te ma u kom delu kafane da se nađete, uvek ćete imati osećaj da ste u centru događaja.

Petak i subota su dani kada u kafani Tiho noći nastupaju bendovi i tada je muzika na veoma visokom nivou, a sami izvođači znaju da pogode pesmu i da atmosferu podgreju do tačke ključanja.

I ambijent, i muzika, i pića, i gosti, sve to u kafani Tiho noći prijaće vašim čulima, te iz nje nećete hteti da izađete, a kada se to neminovno desi, jedva ćete čekati vašu narednu posetu. Do tada ćete društvu koje je propustilo fenomenalnu noć da prepričavate doživljaje iz nezaboravno provedene, ali ne i tihe noći!

Zašto da posetite kafanu Tiho noći

  • Zbog fenomenalne, prisne atmosfere koju u kafani stvaraju fenomenalni gosti
  • Zato što u kafani nema klinaca i redovno se okuplja starija ekipa
  • Zato što je ovu kafanu otvorila iskusna ekipa koja zna da je gost uvek na prvom mestu
  • Zbog izuzetno kvalitetne starogradske muzike koju možete čuti svakog petka i subote

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Lokacija - Kafana Tiho Noći

Komentari