Sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda oduševiće vest da Beograd ima novo, zanimljivo mesto za izlaske. 

Reč je o kafani Ambasada - novootvorenoj kafani modernog tipa, koja sa svojim raznolikim muzičkim repertoarom nudi po nešto za svakog. 

Idealno je locirana u centru Beograda, nedaleko od Beograđanke, u Resavskoj 24, što je čini pristupačnom iz svih delova grada. 

Veoma interesantan ambijent kafane Ambasada uređen je u modernom dizajnu sa primesama industrijskih elemenata, i opremljen je najsavremenijim sistemima za rasvetu, ozvučenje i klimatizaciju. 

Vizuelno privlačan prostor, ljubazno osoblje, profesionalna usluga i sjajan muzički program samo su neke od karakteristika ove kafane, koja će bez sumnje uskoro postati omiljeno mesto za odličan provod. 

Glavni cilj ove kafane je da gostima pruži prijatan ambijent i opuštenu atmosferu, u kojoj će gosti moći da uživaju u muzici i đuskanju do ranih jutarnjih časova. 

Još jedna specifičnost kafane Ambasada je da je otvorena svaki dan. Bilo kog dana u nedelji, od 22h do 4h ujutru, u ovoj kafani možete se veseliti uz žive svirke najpoznatijih beogradskih bendova i izvođača.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-152;  066/222-151;  066/222-153

Program - Kafana Ambasada

Enterijer - Kafana Ambasada

Lokacija - Kafana Ambasada

Komentari