Doček Nove Godine 2025 - Restoran Bottega!

Iako nam je fokus bio na neverovatnom jelovniku insipirisanom Italijom, nismo mogli da odolimo potpunoj gastronomskoj i prostornoj selibi u tople krajeve Mediterana. Tome doprinose i specijaliteti španske, francuske i drugih mediteranskih kuhinja u kojima naši gosti beskrajno uživaju.

Enterijer i eksterijer će učiniti da na trenutak otputujete u neki od zavodljivih gradova kraj mora. Svaki detalj podseća na eleganciju kojom odiše italijanska kultura, a ceo prostor je namenjen isključivo vizuelnom i gastronomskom užitku, pa se tako kod nas možete na trenutak opustiti i zamisliti da ste kraj mora dok uživate u autentičnim specijalitetima svetskih kuhinja.

Celo iskustvo upotpunjava Bottega show room gde možete kupiti proizvode iz naše prodavnice poput pribora za potpuno uživanje u vinu, domaćih džemova, tartufa, francuskih sireva, španske pršute i drugog. Naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći i uputiti Vas u ovaj čarobni deo Bottega restorana.

Volite bogat muzički sadržaj? Obožavate da probate nesvakidašnje specijalitete? Uživate u dobrom zalogaju uz zvuke kvalitetne muzike?

Više ne morate da putujete da biste sebi pružili takvo zadovoljstvo.

Mi smo smo došli do Vas.

Sve ponude za doček Nove godine 2025 možete pogledati OVDE

VAŽNA NAPOMENA!!

Mogućnost plaćanja iz inostranstva, kao i izdavanja elektronskih karata, bez potrebe dolaska na prodajno mesto!

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

066/222-153;  066/222-154;  066/222-152;  066/222-151

Muzika

Ove godine ne morate da razmišljate na koji biste način proveli novogodišnju noć, da ne bude kao i sve prethodne. Mi smo razmišljali umesto Vas, pa smo tako odlučili da u uobičajeno zimsko vreme, unesemo malo morske čarolije. Naime, poznati grčki izvođač, Kiriakos Georgiou, pobrinuće se da Vaš doček 2025. bude originalan i nezaboravan.

Domaća, srpska muzika je neizostavni deo večeri, kao i dobro raspoloženje i atmosfera grčkog melosa.

Cena dočeka - od 120€

Cena po osobi je od 120 eur do 160 eur u zavisnosti od pozicije stola u samom restoranu i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice.

Piće i hrana

PIĆE:

  • Jedno piće dobrodošlice

HRANA:

bottega ponuda hrane

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

066/222-153;  066/222-154;  066/222-152;  066/222-151

Mapa sedenja i plan stolova

GALERIJA - Restoran Bottega

Lokacija - Restoran Bottega

Komentari