Dobro poznati caffe bar QUE PASA, sada QUE PASA LOUNGE BAR, otvoren je svih sedam dana i noći tokom nedelje, tako da svaki dan možete da uživate u osveženom enterijeru bara i bašte, dizajnirane po ugledu na svetske metropole, ispod svojih, svima dobro poznatih, raznobojnih kišobrana.

Que Pasa može da se pohvali time što je pravi koktel bar, a ne samo u imenu, kao i da je prvi pravi shooter bar u gradu.

Que pasa lounge bar nalazi se u ulici Kralja Petra broj 13, sa tematski zaokruženim noćima tokom cele nedelje, pružajući nezaboravni kako dnevni, tako i noćni ugođaj i provod, uz barmene koji će vam smućkati najukusnije koktele, čijim ispijanjem ćete se maksimalno opustiti.

Preko dana ovde vas očekuju ukusni zalogajčići, ušuškani odmor i predah od užurbane poslovne svakodnevnice. Koncept rada cafe bara Que Pasa je osmišljen tako da posle napornog radnog dana pruži udobno osveženje u obliku najrazličitijih koktela, tapas zalogaja, brunch-eva i ležerne afterwork predvečernje zabave. Tokom noći, u kafe baru Que pasa očekuju vas disk džokeji, koji će vrteti popularne zvuke house i deep house muzike.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Caffe Bar Que Pasa

Komentari