Novootvoreni restoran Hari's Creperie predstavlja mesto najvećeg gastronomskog užitka, koji svoje goste dočekuje u prelepom ambijentu na Novom Beogradu. Ako ste pasionirani ljubitelj najslađih zalogaja i odlične usluge ovaj restoran će sigurno postati jedno od vaših omiljenih mesta u gradu. 

Bilo da se odlučite da napravite kratku pauzu i uživate u odličnoj kafi ili da želite da provedete ugodno popodne sa prijateljima ili porodicom restoran Hari's Creperie predstavlja idealan izbor za vas. Veliki izbor raznovrsnih palačinki, vafla, omleta, sendviča... svim gostima omogućava da odaberu ono što im se najviše sviđa i što najviše vole. Takođe, imate mogućnost da uživate u vegeterijanskim i veganskim obrocima, tako da je za sve goste obezbeđen maksimalan komfor i uživanje. 

Za najmlađe su obezbeđene i 2 igraonice (na otvorenom i zatvorenom), pa će roditelji moći na miru da provedu vreme uz društvo i slatke zalogaje.

Ne propustite da probate čuvene slatke specijalitete, palačinke i vafle od kojih se bude sva čula i koji se tope pod vašim nepcima. Vrhunski kulinarski majstori su tu da u potpunosti iskoriste svo svoje znanje i iskustvo i pred vas iznesu ukusne specijalitete zbog kojih će baš ovo biti mesto na koje ćete se uvek rado vraćati. Poklonite nam poverenje, dobićete savršenstvo... Uverite se, posetite nas i uživajte svim čulima!

PROSLAVE

Proslavite rođendan ili vama poseban dan u jedinstvenom ambijentu Hari’s Creperie restorana.

U Hari’s Creperie restoranu možete da ugostite i do 100 odraslih osoba, ali je idealan i za manje dečije rođendane sa 30ak odraslih i većim brojem dece.

Prijatan ambijent, velika dečija igraonica, prostor za animatore, nesvakidašnje slatko i slano posluženje iz naše kuhinje su preporuke da nam ukažete poverenje i uverite se u kvalitet koji nudimo.

Dostupni smo za sva vaša velika i mala slavlja, javite se da vas ugostimo u srcu Novog Beograda, kod Beogradske arene.

Cenovnik za proslave:

  • Radni dani 18:00-20:30  45.000 RSD
  • Vikend podne 11:30-14:00  40.000 RSD
  • Vikend popodne 14:30-17:00  45.000 RSD
  • Vikend veče 18:00-20:30  50.000 RSD

 

U cenu je uračunat:

  • Zakup zasebnog dela lokala, koji uključuje restoran, šank, osoblje i prostor za animaciju dece
  • Hrana u vidu švedskog stola za do 30 odraslih osoba i neograničeno dece (ukoliko imate više od 30 odraslih gostiju, doplata po osobi je 800 RSD)
  • Kompletan pribor za posluživanje
  • Organizovano vođenje rođendana od strane naših animatora uz konstantno nadgledanje usmeravanje i organizaciju aktivnosti slavljenika i njegovih gostiju
  • Rođendanske pozivnice, svećice, vatromet za tortu
  • Zakup prostora za proslavu je u trajanju od 2,5 sata (postoji mogućnost produženja termina u trajanju od 30 minuta uz doplatu u visini od 3.000 RSD).

 

* U cenu nije uračunato piće koje se plaća po utrošku

Rezervacije na telefone 066 00 44 88

Enterijer - Hari's Creperie, Novi Beograd

Hrana - Hari's Creperie, Novi Beograd

Cenovnik - Hari's Creperie, Novi Beograd

Lokacija - Hari's Creperie, Novi Beograd

Komentari