Proslava prvog rođendana ili krštenja svog deteta je za svakog roditelja jedna prava mala avantura, zato što se uvek postavi isto pitanje - gde proslaviti prvi rođendan i kako da organizacija bude savršena.

Postoji nekoliko koraka kroz koje treba da prođete kako biste organizaciju učinili što boljom.

1. Broj gostiju

Pre svega potrebno je na papir da stavite sve goste koje biste želeli da pozovete na vaše slavlje. Sigurni smo da će vam proslava prvog rođendana i krštenja vašeg deteta ostati urezana u sećanju tokom čitavog života, zato dobro razmislite koga želite da pozovete da uveliča vašu proslavu.

rodjendanska torta
Restoran Sweet & Salty - proslava

Broj gostiju je od izuzetne važnosti jer vam od te informacije zavisi i izbor restorana, odgovarajućeg kapaciteta.

2. Odabir restorana za proslavu prvog rođendana i krštenja

Odabir restorana za proslavu je jako bitan korak u celokupnoj organizaciji. Tip restorana koji birate za svoje slavlje zavisi od broja zvanica ali i od vaše zamisli proslave. Ovde pre svega mislimo na to da li želite svečanu salu za veći broj osoba i glasnom živom muzikom (nešto nalik klasičnoj srpskoj svadbi) ili želite da ovaj događaj proslavite u nešto intimnijoj varijanti, u restoranu kapaciteta do 50 ili 100 osoba, sa ambijentalnom ili akustičnom muzikom.

restoran za prvi rodjendan krstenje
Restoran Sweet & Salty - enterijer

Ukoliko ste pobornik ove druge varijante mi vam preporučujemo da pogledate ponudu restorana Sweet & Salty i restorana Akvarel, oba na Novom Beogradu, koji su idealani za proslave 30-50 ljudi, ali mogu da ugoste i do 80 odraslih gostiju i veći broj dece. Proslava dečijeg rođendana ovde postaje pravo zadovoljstvo.

  • RESTORAN SWEET & SALTY, koji se nalazi u srcu Novog Beograda, kod Beogradske arene

  • RESTORAN AKVAREL, koji se nalazi u novoizgrađenom kompleksu Sakura park na Novom Beogradu, preko puta Belvila

Pored prijatne atmosfere i odlične hrane i usluge, ovi restorani su poznati i po igraonicama u sklopu restorana koje će omogućiti vašim gostima sa decom da provedu prijatne trenutke u toku slavlja, dok se deca bezbrižno igraju u igraonici.

igraonica restoran za prvi rodjendan
Restoran Sweet & Salty - igraonica

3. Muzika

Odabir muzike je jako bitan za svečanosti ovog tipa, a u restoranima Sweet & Salty i Akvarel možete da se odlučite za ambijentalnu muziku ili živu akustičnu muziku gde bi dvojac ili trojac sa gitarom napravio odličnu atmosferu za vaše goste.

muzika dvojac

4. Dekoracija

Dekoracija je još jedan bitan segment proslave prvog rođendana ili krštenja. Većina roditelja se odlučuje za "slatki sto" koji je interesantan kako deci tako i odraslima. Slatki sto je obično kombinacija sastavljena od balona, slatkiša, i raznih drugih ukrasa, čime se dobija kompaktna tematska celina.

slatki sto proslava rodjendana
Restoran Sweet & Salty - dekoracija

Pored slatkog stola, predlog je da prostor ukrasite i drugim balonima, a da deci obezbedite rođendanske kapice.

slatki sto krstenje

5. Animacija dece

Kada se proslavlja prvi rođendan ili krštenje obično među zvanicama ima i dosta dece. Kako bi i njima proslava protekla u savršenom raspoloženju idelano bi bilo da restoran poseduje i igraonicu ili da bar obezbedite poseban deo za animatore koji će se baviti decom.

animacija dece na rodjendanu
Restoran Sweet & Salty - animacija dece

Kao što smo već spomenuli restoran Akvarel i restoran Sweet & Salty pored zastakljene igraonice u sklopu restorana, nude i profesionalne animatore koji su zaduženi za animaciju dece tokom čitavog trajanja proslave.

6. Torta

Rođendanska torta je priča za sebe. Danas postoji toliko različitih kombinacija da vas nećemo nagovarati da izaberete baš određenu, već ćete vi najbolje odlučiti koja torta ide uz karakter vašeg deteta. Vama će verovatno biti najvažnije da torta vizuelno lepo izgleda, ali povedite računa i o ukusima, koji će više zanimati vaše goste :)

torta za rodjendan

Zaključak

Organizacija proslave prvog rođendana ili krštenja može da bude pravo zadovoljstvo, ali isto tako i da postane prava noćna mora ako ne krene sve po planu. U svakom slučaju to treba da bude vaš i dan vašeg deteta, zato se opustite i posao prepustite menadžmentu restorana Sweet & Salty i restorana Akvarel koji iza sebe ima na stotine organizovanih proslava dečijih rođendana.

akvarel 8
Restoran Akvarel - enterijer

Za sve dodatne informacije i slobodne termine možete kontaktirati menadžment restorana na sledeće brojeve telefona:

Restoran SWEET & SALTY - 066 00 24 00

Restoran AKVAREL - 066 00 26 00


POGLEDAJTE JOŠ SLIKA SA ROĐENDANA U RESTORANU SWEET & SALTY

restorani za prvi rodjendan

restorani za krstenje

sweet salty proslave 10

sweet salty proslave 1

sweet salty proslave 2

sweet salty proslave 3

sweet salty proslave 4

sweet salty proslave 5

sweet salty proslave 6

sweet salty proslave 7

sweet salty proslave 8

sweet salty proslave 9

sweet and salty hrana krstenje 1

sweet and salty hrana krstenje 2

sweet and salty hrana krstenje 3

sweet and salty hrana krstenje 4

sweet and salty hrana rodjendani 2

sweet and salty hrana rodjendani 3


POGLEDAJTE SLIKE ENTERIJERA RESTORANA AKVAREL

akvarel 1

akvarel 2

akvarel 3

akvarel 4

akvarel 5

akvarel 6

akvarel 7

akvarel 8

akvarel 9

akvarel 10

akvarel 11

Komentari