Doček Nove Godine 2023 - Splav PORT!

Ukoliko želite da osetite pravu atmosferu beogradskog clubbinga i za doček Nove godine, onda doček na splavu Port može da bude pravi izbor za vas.

Splav Port je prepoznatljiv po spektakularnoj atmosferi, rasveti i ozvučenju i jedan je od najtraženijih beogradskih klubova. 

Sigurno je da vas i za doček Nove 2023. godine očekuje još jedna noć za pamćenje. 

Dva kruga separea na višim nivoima, sa barskim stolovima u sredini, garant su da ćete se na svakom mestu na splavu osećati kao da ste u centru zbivanja.

Splav je u toku zimskih meseci u potpunosti zatvoren, sa grejanjem, pa gosti koji budu prisustvovali dočeku Nove godine na splavu Port ne treba da brinu za komfor i mogu se potpuno prepustiti uživanju.

Sve ponude za doček Nove godine 2023 možete pogledati OVDE

VAŽNA NAPOMENA!!

BESPLATNA DOSTAVA KARATA za sve posetioce sajta GdeIzaci.com. Mogućnost plaćanja iz inostranstva, kao i dostave karata brzom poštom širom Srbije!

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Muzika

Za ludu novogodišnju atmosferu na splavu Port biće zaduženi Tea Stoševska, Damir Čičić i DJ Markoni!

Cena dočeka - 35€

Cena karte je 35€.

U cenu karte je uračunata neograničena konzumacija domaćeg pića.

Piće

Neograničena konzumacija domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Rezervacije

Rezervacije se doplaćuju po grupnom sistemu i različitih su cena u zavisnosti od pozicije u lokalu, kao i komoditeta i ponude (videti na mapi sedenja ispod).

  • Barski stolovi 30 eur sa gratis jednom flašom domaćeg pića po izboru, odnosno 50 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa B)
  • Mali separei 200 eur sa gratis jednom flašom stranog žestokog pića po izboru i 6 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa S i cenom 200E)
  • Veliki separei 300 eur sa gratis dve flaše stranog žestokog pića po izboru, jednom flašom šampanjca i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa S i cenom 300E)
  • Vip separei 500 eur sa gratis dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru, dve flaše šampanjca, 10 energetskih pića i posluženjem keteringa na stolu (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa S i cenom 500E)

Flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister, Campari, Tequila. Svaku flašu stranog žestokog pića, koja se dobija gratis, moguće je zameniti za premium flašu stranog žestokog pića po izboru uz doplatu od 70 eur po flaši, i tu spadaju: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.

Premium flaša stranog žestokog pića podrazumeva sledeći izbor: Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Belvedere, Moet.

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Mapa sedenja i plan stolova

GALERIJA - Splav PORT

Lokacija - Splav PORT

Komentari