Doček Nove Godine 2024 - Restoran BALAŠEVIĆ!

Restoran Balašević je prijatno mesto gde možete boraviti u komforu koji prati svetske standarde. Nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u delu Beograda koji odiše prirodom, a do centra je lako doći iz svih delova grada.

Centar Balašević ima veliki parking prostor potpuno tehnički obezbeđen (kamere i rampa), gde će vaša vozila biti sigurna 24 časa dnevno.

Restoran Balašević odlikuju prefinjena elegancija i izuzetan kvalitet usluge. Prepoznatljiv po vrhunskoj internacionalnoj i nacionalnoj kuhinji, restoran Balašević nudi ukuse inspirisane različitim kulinarskim kulturama ali neguje i ono najbolje od lokalne kuhinje, spravljeno od dnevno svežih proizvoda.

Naš centar i posvećeno osoblje će Vam omogućiti da doživite nezaboravan događaj po najboljim uslovima i svetskim standardima.

I u tom cilju za vas smo spremili dve muzičke grupe, mnogo izvođača, svirača i muških i ženskih vokala. Dekoraciju koja će osvojiti i najveće kritičare. Rasvetu koja tehnički izlazi is standarda regiona. Sve u svemu jednu magičnu atmosferu koja će propratiti Vašu novogodišnju bajku u restoranu Balašević.

BESPLATAN PARKING

Obezbeđen je besplatni parking (čuvar, rampa i video nadzor) za preko 100 automobila za goste koji dolaze na proslavu Nove godine!

Sve ponude za doček Nove godine 2024 možete pogledati OVDE

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

060/14-777-78;  062/111-22-33;  062/262-212;  060/6682-463

Muzika

Kako je muzika izuzetno bitan faktor za atmosferu, hotel Balašević je angažovao jednu od najpopularnijih Zvezda Granda za doček koji će te pamtiti.

Nastupaju Žarko Šinković i Branka Radivojević u pratnji benda.

Žarko Šinković vlasnik je hita Ponelo me i jedan je od najpopularnijih beogradskih izvođača izuzetnog vokala i energičnog nastupa.

Branka Radivojević postala je poznata širokoj publici, pojavljivanjem u popularnom takmičenju Zvezde granda ali i po nastupima koji se pamte u prestonim klubovima i kafanama. Zbog dinamicnog nastupa mnogi je porede sa zvezdom Milicom Pavlovic a jedna od omiljenih Brankinih pesmama je bas Milicina - Provereno (spavas sam...)

Uživaćete u hitovima narodne i pop muzike izvođača kao što su: Saša Matić, Ceca, Aca Lukas, Seka Aleksić, Lepa Brena, Dara Bubamara, Milica Pavlović, Haris Džinović i mnogi drugi...

Cena dočeka - Od 45 €

Cena za doček Nove godine u hotelu Balašević je od 45€, u zavisnosti od pozicije vašeg stola u svečanoj sali. 

Cena je po zoni sedenja (vidi na mapi):

  • Plava zona - 45€
  • Bronze zona - 50€
  • Silver zona-  60€
  • Gold zona - 70€

 

U cenu je uračunato apsolutno sve iz ponude u neograničenim količinama - nema skrivenih troškova niti mogućnosti za nestanak bilo čega iz ponude.

Piće i hrana

HRANA Hotel Balašević:

Gala večera - A la Balasević.

Za ovu gala večeru posebno ce se pobrinuti nas šef kuhinje sa velikim internacionalnim iskustvom.

Gala vecera ukljucivaće vise vrsta mesnih specijaliteta sa normativom od 500 grama mesa po gostu. 

Pored ovih specijaliteta, naravno, bice posluzene i sve prateće stvari kao sto su peciva, salate, variva i desert.

Dobili smo uveravanja od sefa kuhinje da će novogodisnja gala večera - A la Balasević biti izuzetnog kvaliteta pripremljena sa paznjom i servirana topla.

Postoji mogućnost posnog menija uz najavu prilikom kupovine karte.

PIĆE

Uskoro više informacija

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

060/14-777-78;  062/111-22-33;  062/262-212;  060/6682-463

Mapa sedenja i plan stolova

GALERIJA - Restoran BALAŠEVIĆ

Lokacija - Restoran BALAŠEVIĆ

Komentari