3888 kafana fenjer kokteliedited

I nikad kraja iznenađenjima kada je reč o kafani Fenjer! Ovog petka, biće čašćavanja koktelima, i to na račun kafane!

Absolute bend je i ovog petka na dužnosti, i zabavljaće vas kako to samo oni znaju. Luda svirka, odlična muzika, vrela atmosfera, i kad pomislite da noć ne može biti bolja, Fenjer vas razuveri! Ovo je bolje i od najboljeg: 26. aprila, sve pripadnice lepšeg pola mogu da očekuju i specijalna iznenađenja u vidu besplatnih koktela! Kokteli će se deliti šakom i kapom, a devojke, vaše je samo da dođete pre 22:30h, jer do tad traje ova sjajna akcija!

Tu je, kao i uvek, poklon za najveseliju devojku u kafani, koja će dobiti tretman u salonu lepote i turu pića za njeno društvo!

Zašto biste tražili drugo mesto za izlazak?! I u subotu, možete opet svratiti u Fenjer, jer tamo se lud provod od petka nastavlja, takođe uz apsolutno neponovljiv Absolute bend! Svi zanju da je u Beogradu najbolji provod baš na reci, a na reci je i kafana Fenjer, koja vas stalno iznenađuje nečim novim! Idite tamo gde vas cene! Idite u "Fenjer"!

"Fenjer" je jedan, ali osvetljava ceo Beograd!

Kafana Fenjer se nalazi u Karađorđevoj ulici, ispod Brankovog mosta, sa gradske strane. Redovne žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna energija je ono što karakteriše kafanu Fenjer.

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari