Želite da osetite pravi duh beogradskog clubbinga? Klub Stefan Braun je pravo mesto za to, klub sa najdužom tradicijom u Beogradu, koji više od decenije predstavlja sinonim za vrhunsku zabavu u noćnom životu prestonice.

Pravo iz lifta izlazite na 9. sprat i ulazite u jedan potpuno drugačiji svet, pravu fabriku dobre zabave, jer će vas već na izlasku iz lifta dočekati ljubazne hostese i smestiti za mesto koje ste rezervisali. Najveći deo kluba Mr Stefan Braun zauzimaju centralni šankovi, ali ne brinite, najbolja zabava je upravo tu, u epicentru zabave su barmeni koji pored mućkanja ukusnih koktela imaju zadatak da atmosferu dovedu do usijanja.

klub stefan braun 1

Za dj putlom su česta gostovanja poznatih dj-eva, a klub Stefan Braun je podjednako popularan kako među domaćim gostima, tako i među strancima. Energiju koju poseduje ovaj klub verovatno nećete sresti ni u jednom drugom klubu u Beogradu.

Kada budete napuštali klub u jutarnjim satima, verovatno ćete biti bez poslednje banke u džepu, ali nećete ni najmanje zažaliti zbog toga jer ste verovatno imali jednu od najluđih noći u svom životu. To je i najbolji pokazatelj zašto se ljubitelji noćnog provoda iznova vraćaju na ovo mesto greha. 

klub stefan braun 2

Dobrodošli u fabriku dobre zabave, dobrodošli u klub Mr Stefan Braun!

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066 222 153;  066 222 152;  066 222 151

Program - Klub Mr Stefan Braun

Lokacija - Klub Mr Stefan Braun

Komentari