Splavovi, klubovi i kafane Beograd
Početna Kafane Kafana Fenjer

KAFANA FENJER - info i rezervacije: 066/222-153; 066/222-152; 066/222-151

kafana fenjerKafana Fenjer se nalazi u Karađorđevoj ulici, na oko pedeset metara od Brankovog mosta, sa gradske strane, u prostorijama nekadašnjeg kluba Promaja. Redovne žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna energija je ono što karakteriše kafanu Fenjer.

Konobari su u kafani Fenjer odeveni kao braća Daltoni (Pera, Žika i Laza), šankeri kao Šerifi, pa ćete se osećati kao na Divljem zapadu. :)

Svake večeri se organizuje izbor za najveseliju devojku, gde pobednica dobija himnu kafane, besplatnu turu pića za celo društvo za njenim stolom, kao i besplatno šišanje, feniranje i manikir, što je još jedan od razloga zašto se sve devojke u kafani Fenjer opuste i provedu kao nikad ranije.

Pored izbora za najveseliju devojku, svakog petka devojke do 22.30h očekuje koktel dobrodošlice! dok će muškarcima dobrodošlicu poželeti ljubazne i naočite hostese, a iza njih ćete videti konobare - Daltone. U kafani Fenjer nudi se manji broj, ali kvalitetnih i pažljivo odabranih koktela, te možete da izaberete neki od klasika - Long Island Ice Tea, Blue Lagune, Sex on the Beach i nekolicinu drugih.

 

Svaka grupa gostiju koja ima neku vrstu proslave u ovoj kafani, kao npr. momačko ili devojačko veče, rođendan ili drugu vrstu proslave dobija od kafane Fenjer poklon iznenađenja! Bićemo nevaljali i otrkićemo vam da je iznenađenje mogućnost da se naruči pesma po želji, kao i Milka bombonjera u obliku srca!

Ono što mnoge zanima je kako osoblje tretira goste, pogotovo kada nastanu gužve kao što su one petkom i subotom. Biće vam drago da saznate da će se osoblje u kafani Fenjer maksimalno potruditi da se osećate koliko god prijatno je moguće, kao da i istinski uživate u svojoj proslavi ili tokom noćnog provoda.

 

Absolute bend je domaći bend u kafani Fenjer, i sačinjava ga jedan čovek na gitari, drugi na klavijaturi, a pevacica Goca je najatraktivniji član Absolute benda. Ovaj bend u mogućnosti je da vam ispuni svaku želju, ali omiljene su im pesme Cece u duetu sa Acom Lukasom - Ne zanosim se ja, zatim pesma Miligrama Vrati mi se nesrećo, Severinina Uno momento, Kada bi me pitali Zorice Brunclik, Još te nešto čini izuzetnom od Miroslava Ilića, kao i mnoge starogradske pesme. Bitno je istaći da bend uvek oslušava publiku, i zna da pogodi pravu pesmu u pravo vreme, te i ovako zagrejanu atmosferu dovede do tačke klučanja!

Bitno je istaći da je u petak i u subotu veče kafana popunjena već oko pola deset, tako da je veoma poželjno svoje mesto rezervisati, i stići na vreme u kafanu (do pola deset).

 

Zašto da dođete baš u kafanu Fenjer

  • Zbog vrhunskog provoda i fenomenalne atmosfere
  • Zbog koktela dobrodošlice, lepih hostesa i prijatnog osoblja
  • Zbog mnogih iznenađenja i poklona za slavljenike
  • Zbog pristojnih cena pića
  • Zbog odličnog benda koji će rado odsvirati pesmu koju volite

 

Za aktuelan program kafane Fenjer pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.
Rezervacije na telefone: 066/222-153; 066/222-152; 066/222-151.


Foto Galerije

  • 1
  • 2
  • 3
Absolut bend
Kafana Fenjer

Absolut bend
Kafana Fenjer

Absolute bend
Kafana Fenjer

Absolute bend
Kafana Fenjer

Absolute bend
Kafana Fenjer

Absolute bend
Kafana Fenjer

Absolute bend
Kafana Fenjer

SRPSKA NOVA GODINA
Kafana Fenjer

Absolute bend
Kafana Fenjer

Cene pića u kafani Fenjer

* Kliknite na sliku za uvećan prikaz

kafana fenjer cenovnik

 

Lokacija kafane Fenjer

 

Komentari

 
0 GdeIzaci.com 2014-12-08 13:35
Citiran Stefan:
Da li mogu punoletni ?

Stefane, ukoliko izgledate pristojno i niste pijani, postoji šansa da možete ući.
Citiraj
 
 
0 Stefan 2014-12-06 13:23
Da li mogu punoletni ?
Citiraj
 
 
0 GdeIzaci.com 2014-10-29 12:29
Citiran Luka:
Da li je potrebna licna karta?


Luka, jeste.
Citiraj
 
 
0 Luka 2014-10-27 20:56
Da li je potrebna licna karta?
Citiraj
 

Ostavi komentar

Security code
Osveži sliku

call center tri

Anketa

Da li češće posećujete klubove ili kafane?

hello205x120