pivo 3

Sigurno vam se nekada desilo da ste bili u omiljenom baru ili kafani do zatvaranja i poželeli da ostanete još malo.

U ovom pabu u Irskoj možete – ovaj motel nudi sobu sa autentičnim irskim barom.

Dejv i Aron Slingsbi kupili su posed koji je uključivao kuću, bivšu seosku prodavnicu i bar i došli do revolucionarne ideje da pab spoje sa spavaćom sobom i izdaju je, jer priznajmo – svako je bar jednom želeo da prespava u kafani.

bar soba

Vlasnici su se potrudili da zadrže sve detalje autentičnog irskog puba, od originalnog šanka od mahagonija sa sve točilicama, do pikada i pivskih burića. Odmah pored nalazi se prostrana spavaća soba, a udoban krevet je dovoljno blizu da ga pogodite ma koliko da ste popili čašica više.

bar soba 1

Ipak, to piće morate sami da donesete, pošto ovaj objekat nema dozvolu za točenje alkohola. Malo paradoksalno, ali ljudima se ova ideja ipak dopada.

- Kada nam je ova ideja pala na pamet naš poslovni savetnik rekao nam je da ovaj koncept nikada neće zaživeti i da je "pub bez piva" u Irskoj beznadežna ideja. Još uvek se nasmejem kada se toga setim – rekao je Aron.

Izgleda da ljudima ne smeta da ponesu svoje piće i glume barmena za svoje društvo sa kojim odsedaju, dokle god imaju priliku da spavaju u originalnom irskom baru.

Ovaj neobičan smeštaj nalazi se u seocetu pod nazivom Nort Tiperari, na oko dva sata vožnje od Dablina, a jedno prenoćište košta 94 funte. 

Komentari