naocare namigivanje

Trend „lažnih" okvira uveliko vlada u svetu poznatih. Posle perika, veštačkih trepavica i noktiju, na red su došle i naočare bez dioptrije koje se danas nose kao modni detalj.

Osamdesetih godina prošlog veka itekako je bio popularan "porno stil sexy učiteljice" i nije bilo tinejdžera koji nije sanjao o svom prvom seksualnom iskustvu sa do grla zakopčanom seksi nastavnicom. :)

devojka crvene naocare

Mladima više nije glavna uloga kada nose naočare korekcija vida, već samo dopuna imidža. Pošto im nisu interesantni obični i dosadni okviri, odlučuju se za neke neobičnije i upadljivije. Okviri daju posebnu notu izgledu, neku vrstu sofisticiranosti i inteligencije, međutim ima i onih koji bi naočare nosili jer žele da izgledaju privlačnije i seksi.

Ubedljivo najpopularniji okvir, kada govorimo o izboru devojka, jeste takozvani mačkasti oblik u raznim bojama, zavisi od modela do modela.

devojka naocare

Izgleda da se danas devojke služe ovim načinom zavođenja tzv. seksi štreberke s obzirom da smo u beogradskim klubovima naišli na mnoge koje uspešno koriste moći ovog novog trenda. Time naše dame šalju neverbalne znakove jačem polu, pa se u klubovima mogu sve češće videti doterane ili čak sasvim opušteno obučene devojke, ali sa naočarima koje imaju veliki ram u raznim bojama i dezenima.

Ukoliko želite da pratite ovaj modni trend, koji vlada već nekoliko godina, obavezno je potrebno da uskladite s naočarima svoj stajling, šminku, ali i frizuru. O tim savetima sledeći put. :)

Komentari