Ovog vikenda, naše lepe sugrađanke su se mahom odlučivale za crni autfit, all black modne kombinacije, u kojima je istaknuto mesto osvojila, da, kako to već uvek i biva, mala večna crna haljina.

Njeno veličanstvo, opet je po ko zna koji put, dokazalo, zašto je je li, na modnom tronu toliko dugo godina, još od vremena naših baka (i eventulano prabaka).

Evo #5 presavršenih modela, ovog modnog komada No 1, od kojih zastaje dah i koji obaraju sa nogu:

#1: utlra sexy bez leđa, tako izazovna haljina

Crna haljina bez leđaje jedan od najviše sexy modnih komada. Tačnije, ne znamo da li postoji odevni komad, koji bolje i efektnije naglašava seksipil.

Jer, ima li šta privlačnije i tako izazovno i neodoljivo kao obnažena leđa?

I ne samo da će ovaj komad naglasiti leđa, već i bokove i noge.

Ova prelepa devojka, koju smo ufotkali u kafani Sipaj, ne pitaj haljinu je stilizovala krajnje jedonstavnim i nenametljivim komadom nakita, kao i kosom uhvaćenom u visoki rep, što je dodatno naglasilo leđa i vrat.

haljina bez ledja

#2: ležerna, a istovremeno dovoljno uzbudljiva i sexy

Crna haljina, koju je prošetala u izlazak naša pevačica Kaća Grujić, od veoma prijatnog, prirodnog materijala, uska i dubokog dekoltea, na V izraz stilizovana sa jednim tankim kaiščićem, veoma je izazovna, sexy i svedena.

crna haljina

#3: krajnje elegantna, sofisticirana i dramatična

A ovom lepoticom i delikatnom haljinom, na tanke brtelice naprosto smo oduševljeni. 

Veoma dekoltirana haljina, koja se nosi bez brusa, na tanke, tako sexy zlatne brtel, koje bi svakog trena mogle skliznuti sa ramena, elegantna je, sofisticirana i krajnje dramatična.

sofisticirana

#4: najklasičniji model, ali ne i najmanje elegantan

Klasičan, jednostavni i svedeni kroj jende uske i kratke male crne haljine, takođe je veoma elegantan. Predstavlja najjednostavniji, a najefektiniji modni izbor.

mala crna haljina

Da li i vi obožavate malu crnu haljinu i da li je oblačite za izlazak?

Budite slobodni da nam u komentarima ispod kažete, koji vam se model najviše dopada.

Komentari