Iako letimičnim pogledom na naše fb albume dominiraju žene i možete pomisliti da samo one izlaze u grad, ali to je daleko od istine.

Istina je da one možda najviše uživaju u fotkanju, ali ima i frajera koji su nam stali pred objektiv. Evo #7 najzgodnijih "komada" koje izdvajamo za vas:

Nemojte posle da kukate kako nema frajera i da ste zato singl. Ima ih, i to dobrih, evo pogledajte:

#1 umetnici

Žene su slabe na umetnike, a pogotovu ako su u pitanju pevači, koji pesmom prenose emociju, strastveno i bez straha se daju, prepuštaju i pokazuju, kao naš favorit, da, Filip Mitrović.

filip mitrovic

Avangardna frizura, pola glave ošišano na keca, a na vrh glave duga kosica uhvaćena u rep, uz belu košulju, ukombinovanu uz džins, kao i leptir mašnu oko vrata, te njegove dobro poznate naočare za sunce.

Dakle, kad spojite tu umetničku strast, ljubav prema muzici, te modni stil, koji fura, jasno je zašto su sve žene naprosto lude za umetnicima.

stil 00

#2 žešća elegancija - mačo fazon

Nema šanse da niste zapazile ovog macana.

Pogledajte samo taj stil, decentni kroj sakoa, uz iste takve pantalone i košulju, all black kombinacija, koju razbija karirana, crno bela leptir mašnu i maramu u džepu, finiširano retro naočarima za vid, crnog okvira i strogo zalizanom kosom unazad.

za muski stil 00

#3 otkačeni klaberi

I ovog vikenda bili su nezaobilazni, prepoznaćete ih po nakitu, baggy farmericama, kačketima, kariranim košuljama.

#4 meraklije

Njih smo fotkali u kafanama, veseljaci, koji možda ne umeju takod obro i iskusno, profi da poziraju kao ovi elegantni i macho tipovi, ali zato osvajaju svojim iskrenim, neposrednim šarmom.

Autfit je krajnje sveden i jednostavan, tradicionalno "muški", gde dominiraju razni modeli i dezeni košulja, kako one pastelnih boja, jednobojne, tako i crne ili bele, kariarne ili prugaste, a takođe, odlučuju se i za džemperiće.

#5 kul mačo

Mačo, ali nešto opušteniji, pogledajte taj pogled ispod obrva i modnu kominaciju, koju čini sako u plavoj boji, od kvalitetnog pamuka, koji je novi omiljeni i veoma trendi komad u muškoj modi uz belu majčicu.

kul

#6 opušteni

Veoma opušteni "likovi" bliski onim pod #4.

opusteni frajeri

#7 frajerifrajeri

E, ako ste kukale za pravim frajerima, najbolje da prestanete, jer bi vam ovi definitivno mogli biti po ukusu, opušteni i snažni, iskulirani i prodorni, strogi, a (sao)osećajni, jednom rečju frajerifrajeri.

kul 1

Šta mislite o našoj listi? I koji vam se najviše dopada?

Komentari