Evo #11 komada koje izdvajamo za vas, a za kojim su žene načisto poludele u gradu.

Pogledajte sledeće komade, detalje i printove, koji dominiraju u našim albumima iz noćnog života grada.

[ODEVNI KOMADI]

#1 bajkerska jakna

U gradu je ovaj komad postao apsolutno neizbežan, Furaju ga ribe, kojim ovim modnim izborom pokazuju da su hrabre i odlučne, dominante, da znaju šta hoće, a u ovako jednom crnom i moćnom komadu deluju opasno i zavodljivo, sexy.

klub dragstor kozna jakna

#2 camel kaput

Pored bajkerske jakne, ove sezone jedan dobar camel kaput, svaka elegantna žena koja drži do stila nosi.

camel kaput i kozna jakna

#3 džemperčić

Zima je odmah tu iza ugla i valja se pripremiti, bez obzira na vrućinu u kafani i klubovima. Ove sezone, kao i prethodnih, u radu dominira zlatni ili srebrnkasti konac, koji daju taj neodoljivi odsjaj i možete ih odlično kombinovati sa džinsom, pantalonama i suknjama svih modela.

stil 02

#4 crni blejzer

Pored crnog, ove sezone se ponovo na velika vrata vraćaju blejzeri ili sakoi u pastelnim bojama, na snazi je kolorit, o čemu ćemo vam posebno pisati.

#5 košulje

Među košuljama koje se ove sezone nose, pored kariranih koji su ponovo apsolutni hit i omiljene su među našim klaberkama, možete igrati i na jedan decenti, veoma elegantni, svileni komad.

#6 tregerice

Ovo je još jedan hit iz mode 90-ih, pored karirane košulje, koji se na velika vrata vratio u modu.

tregeri

[PRINT]

#7 animal print

Jedno vreme je bio u zapećku i na našim prostorima važio za oličenje šunda i kiča, iako ga malo pa malo svi svetski poznati dizajneri provuku kroz svoje kolekcije, ove sezone u gradu animal print apsolutno dominira u modnom izboru, bilo da se nosi tek kao detalj ili kao glavni element kombinacije. Bilo kao košulja ili haljina.

#8 posebni printovi na majčicama

Ovaj komad iz street style nam je potpuno omiljeni.

stil 3

[ACCESSORISES]

#9 naočare za vid sa masovnim crnim okvirom

Ove naočarke naše klaberke naprosto obožavaju, a i veliki Iv Sen Loren, je uvek predlago njih umesto nakita.

dragstor play naocare

#10 šeširi

Dobar šešir morate imati u ormaru i bilo da ga kombinujete više urbano, casual, od elegancije i jedinstvenog stila, kojie će vam nesebično dati ne možete pobeći.

stil 1

[OBUĆA]

#11 ultra duboke čizme

Ove sezone smo posle dužeg vremena, jer bile smo u ljubavi sa nešto plićim modelima i onim gležnjačama, posle dakle, te male izdaje, ponovo smo u ljubavi sa ultra dubokim čizmama preko kolena, koje tako erotično, kao ni jedan drugi komad, detalj ne finišira autfit.

Šta kažete na ove komade, koje smo ovde pobrojali? Šta smo zaboravili, a za čim ste vi lude i u izlazak nosite samo taj komad ili kombinaciju?

Budite slobodni da nam kažete u komentarima ispod.

Komentari