kafana tarapana sloba radovanovic 2

Kao i svaki petak u kafani klubu Tarapana, i ovaj je prošao u znaku sjajnog provoda.
Već je poznato da je ovo jedno od najpopularnijih mesta za noćni izlazak, pogotovo vikendom, gde vas uvek očekuju najbolji izvođači.
Ovog petka za vrhunsku atmosferu pobrinuo se Sloba Radanović, vrsni pevač poznat po učešću u rijalitiju Zadruga.

kafana tarapana sloba radovanovic

Obzirom da je Sloba omiljen kod ženske populacije, nije začudilo što je publika bila sačinjena većinski od dama. Kada se pevač popeo na scenu, bilo je očigledno koliko ga žene vole.

kafana tarapana sloba radovanovic 3

Uzvici odušeljanja pratili su prve pesme, a pevač je veoma brzo doveo već zagrejanu atmosferu do usijanja. Devojke su pevale u glas i đuskale do zore, u veselom raspoloženju.

kafana tarapana devojke 1

Euforija je bila skoro opipljiva, tako da je malo reći da je Sloba napravio vrhunsku žurku. Tarapana je gorela od lepih dama koje su igrale uz taktove omiljenih hitova i ovo je stvarno bila noć za pamćenje.

kafana tarapana devojke 3

Bilo je i onih dama koje su na sve načine pokušavale da privuku pažnju mladog pevača, ali on je ostao profesionalan i fokusiran na pravljenju najboljeg provoda. Što mu je i te kako pošlo od ruke.

kafana tarapana devojka

Ukoliko niste bili na ovom spektaklu, ovde možete pogledati kakvu je atmosferu Sloba napravio. Kako ne bistesledeći propustili njegov nastup, pratite portal gdeizaci.com, budite u toku sa najnovijim događanjima u noćnom životu Beograda i rezervišite svoja mesta na vreme.

U klubu kafana Tarapana uvek vas očekuju najbolji izvođači, pa tako u sredu nastupa Seka Aleksić, dok će za dobar provod u petak biti zadužena Aleksandra Mladenović.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari