atmosfera sipaj ne pitaj 42

Još jednu sedmicu i ponedeljak započnite u kafanskom stilu - ludo, veselo, raspevano i razigrano, pomalo pijano u društvu dragih ljudi, okupljenih u omiljenoj kafani Sipaj, ne pitaj.

Za vaše odlično raspoloženje, večeras će biti zadužen sjajni muzički tandem Miloš Radovanović i Jadranka Kalinić, koji će svojim odličnim nastupom, savršenim repertoarom zapaliti atmosferu.

Uotrak je noć za predah, dok se sredom provod nastavlja uz dvojicu apsolutno fantastičnih pevača, najpopularnijih na gradskoj sceni, a to su Marko Žujović i Željko Šašić, koji iz srede u sredu probijaju sva očekivanja dobre svirke i atmosfere.

Četvrtkom vas zabavlja još jedan izvrsni muzički dvojac, koji čine Dejan Krstović Meda i Kristina Kuzmanovska, a koji su sinonim za najbolji provod u gradu četvrtkom.

Ovog petka nastupiće Milan Ankić sa bendom, koji najavljuje energičnu svirku, savršen repertoar, kao i odličnu atmosferu.

Subota je rezervisana za Taboo bend, uz koje je uvek uzavrelo, veselo i ludo.

Nedeljom vas očekuju Nevena Stojanović Nency i Marko Bulat, veoma omiljeni i prepoznatljivi po savršenom štimungu, koji prave svojim naduhnutim i posvećenim nastupom.

I ove nedelje, obavezno dođite u kafanu Sipaj ne pitaj i budite deo najboljeg gradskog provoda.

Rezervacije na telefone 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari