atmosfera sumnjiv moral 72

I ovog vikenda u kafani Sumnjivog morala zabavljaju vas sjajni bendovi, a kako bi ugođaj bio potpun petkom vas očekuje i neodoljiva promocija FLAŠA NA FLAŠU, kao i mnogobrojni pokloni iznenađenja za veselo društvo koje proslavlja važne datume i događaje.

Petak je rezervisan za nastup dobro vam poznatog Absolut benda, koji će svojom posvećenom i strastvenom svirkom zapaliti atmosferu. A promocija FLAŠA NA FLAŠU definitivno će doprineti usijanju i ludilu, u pozitivnom smislu.

Tokom cele večeri, na svaku poručenu flašu žestine, kuća časti još jednom flašom gratis.

I petkom i subotom, kafana svoje drage goste, koji baš ovde proslavljaju svoje važne datume i događaje (poput rođendana, godišnjica, razvoda ili slično), časti raznim poklonima.

Subotom se luda žurka nastavlja uz Mistery bend, koji iz subote u subotu probijaju sve granice i očekivanja dobrog provoda, donoseći sve eksplozivniju i strastveniju svirku, kao i savršen repertoar.

Ako do sada kojim slučajem niste bili u ovoj novootvorenoj prestoničkoj kafani, onda to obavezno uradite vog vikenda. Bićete oduševljeni i osvojeni, poneseni sasvim ludom i usijanom atmosferom, kojom odiše ova kafana, a koja se stvara između odličnih muzičara i dobro raspoloženih gostiju.

Neka i ovog vikenda kafana Sumnjivog morala bude vaš pravi izbor za ludi provod!

Rezervacije na sledeće telefone 066/222-151, 066/222-152 ili 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Komentari