atmosfera sipaj ne pitaj 56

Iz srede u sredu, u kafani Sipaj, ne pitaj jedan od naših najpopularnijih folkera, Željko Šašić svojim upečatljivim i harizmatičnim stilom i nastupom, donosi provod i atmosferu za pamćenje.

Ako ste i ranije bili sredom u ovoj veoma omiljenoj prestoničkoj kafani, onda znate da možete očekivati samo vrhunski i besprekorni ugođaj.

Ako pak niste, onda je pravo vreme da to učinite i sami se uverite zašto je sreda u kafani Sipaj ne pitaj jedna od popularnijih i nezabilaznih, najposećeniijih noći u gradu.

Izvrsni tandem, Marko Žujović i Željko Šašić zapaliće atmosferu svojom strastvenom i posvećenom, iskrenom svirkom i pesmom. Već od prvih taktova i početka večeri, svi gosti su na nogama, a kako noć odmiče, možete očekivati potpuno ludilo, usijanu, veselu, raspevanu i razigranu atmosferu.

Pored nezaobilaznog hita Mali je ovo grad, svi gosti biće obradovani i pašće u trans uživanja i provoda uz starije hitove Šašića, poput Ko na grani jabuka, Ona je priča života mog, Magla, Gori more, Crna ženo itd., da pomenemo samo neke.

Sredom vas u kafani Sipaj ne pitaj definitivno očekuje najbolji i najluđi provod u gradu.

Muzički program koji vas očekuje sledećih noći dobro vam je poznat:

Četvrtak je rezervisan za vrsni dvojac Mede i Kristine Kuzmanovske.

Petkom vas zabavlja još jedan sjajni muzički tandem, koji čine Teodora Toković i Miroslav Ilić.

Subotom je za ludu atmosferu zadužen nenadmašni Taboo bend.

Takođe, ni nedelja se ne propušta u kafani Sipaj ne pitaj, jer će se za vaše savršeno raspoloženje pobrinuti još jedan apsolutno sjajni dvojac - Nevena Stojanović Nency i Marko Bulat.

Rezervacije na telefone 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari