kafana ko to tamo peva naslovna 101

Jedna od najvećih i najpopularnijih prestoničkih kafana, kafana Ko to tamo peva, očekuje vas u Cetinjskoj ulici, gde se možete ludo i nezaboravno provoditi, plesati, pevati, uživati, sve od srede do nedelje.

Na pomolu je još jedna nedelja, ispunjena sjajnom atmosferom, odličnim svirkama, dobrim raspoloženjem, lepim devojkama, kao i zgodnim frajerima.

Muzički program je sledeći:

Sredom vas očekuje odlična, strastvena i iskrena svirka sjajnog muzičkog tandema, koji čine Žile Hram i Irena Petruševski, a koji su, iz srede u sredu, zaduženi sa sjajno raspoloženje svih vernih i dragih gostiju ove kafane.

Četvrtak je rezervisan za mnogima najomiljenijeg, veoma popularnog gradskog muzičara, pravog maga za klavijaturama, a to je Miša Laguna, na koga ne treba mnogo trošiti reči, jer svi iskusni gosti i oni koji vole dobar provod, znaju da mogu očekivati samo najbolje - najbolju svirku, repertoar, atmosferu.

Petkom se luda kafanska žurka do jutra neizbežna kada se radi o sledećim muzičarima - Marko Milinković i Maza, dok je subotnja usijana atmosfera do jutra zagarantovana uz sjajnu svirku odličnog Sedativ benda.

Nedeljom ćete se odlično provesti i uživati, na sav glas pevati svoje omiljene pesme, koje će vas pravo u dušu pogoditi, a koje će veoma iskreno i posvećeno pevati Neša Jovanović i neodoljiva Kristina Kuzmanovska.

Rezervacije na sledeće telefone 066/222 -151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari