kafana ona moja 35

U popularnoj gradskoj kafani Ona Moja sreda je rezarvisana za uživanje u najboljoj Riznica rakiji, dok je četvrtak posvećen degustaciji najboljih vina iz vinarije Zvonko Bogdan.

Pored sjajnog muzičkog programa, za koji je sredom zadužen vrsni muzički tandem, koji čine Acko Petrović i Katarina Didanović, omiljene pesme i stihove zalijte najboljim domaćim rakijama.

Sredom možete nazdraviti omiljenim ukusima rakije iz podruma pića Riznica, proizvedenim od najkvalitetnijih sastojaka, vrhunskim postupkom i prema tajnim i najboljim recepturama.

A četvrtkom možete uživati u najboljim vinima iz vinarije Zvonko Bogdan, iz još jednog veoma prepoznatljivog i sa razlogom, omiljenog brenda.

Kafana Ona moja donosi samo najbolji izbor pića, pa ćete tako biti apsolutno oduševljeni ovim savršenim, jeidnstvenim i neponovljivim ukusima, da će Riznica i Zvonko Bogdan postati vaš jedini izbor i omiljeni brned.

Četvrtkom će se za odlični muzički ugođaj pobrinuti sjajni Petar Mitić.

Uz sjajne svirke, odlični repertoar i vama omiljene pesme, kao i uz najbolja vina i rakije, vrhunski i nezaboravni provod, od ponedeljka do nedelje, u kafani Ona moja zagarantovan.

Rezervacije na telefon 066/222 -151, 066/222-152 i 066/222-153.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Kafana Ona moja

Komentari