topciderska noc 03

U četvrtak, sjajnim nastupom Ace Lukasa, prestižni prestonički kluba Top Night, poznatiji i kao Topčiderska noć, otvara novu sezonu najboljeg klupskog provoda u gradu. Sudeći prema spektakularnom vikendu ovaranja, biće ovo još jedna usijana, jedinstvena i nezaboravno luda jesenja sezona.

Slavna folk zvezda Aca Lukas u četvrtak će zapaliti klub svojim najvećim hitovima, uz koje ćete dizati ruke u vazduh, vrištati i pevati u duetu sa svojim omiljenim pevačem. Najveća žurka na Balkanu u četvrtak se seli u ovaj čarobni klub i obećava nezaboravno ludu žurku do zore.

U petak se usijana atmosfera nastavlja uz fantastičnu Jelenu Kostov i Ljubu Perućica, u pratnji Top Night benda, dok vas u subotu očekuje neponovljivi Ćemo.

Smešten u romantičnoj idili Topčiderske šume i dizajniran prema najboljim standardima svetski poznatih klubova, klub Top Night predstavlja savršeni i nepogrešivi izbor za top high dolazeće jesenje noći.

Samo najveća i najbolja imena sa domaće klupske pop i folk scene, koja će ovde nastupati, obećavaju zaista vrhunski provod i nezaboravno lepe noći.

Rezervacije na telefone 066/222 -151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone

Komentari