tramvaj pub 31

Na podrhtavajućem tramvajskom tlu, na jednoj od najživljih gradskih raskršća, očekuje vas kultni prestonički pub Tramvaj, mesto gde s ranog jutra možete uživati u najbogatijem doručku u gradu, preko dana se opustiti i predahnuti, uz omiljeno piće, u dobrom društvu, a noću se odlično provesti, uz kvalitetne urbane svirke.

Pored standardno odličnog muzičkog programa i najkvalitetnijih svirki, ovde pored urbanog zvuka, možete uživati u dobrom piću, pivu, odličnom društvu i ukusnoj, autentičnoj brzoj hrani, kao i u prenosima velikih sportskig događaja.

Pre posla, s ranog jutra, možete svratiti u svoj omiljeni pab, koji nudi najbogatiji doručak-meni u gradu.

Takođe, i u popodnevnim satima možete sebi priuštiti predah i odmor, u društvu dragih ljudi i uz kvalitetan, ukusan zalogaj.

Muzički program je sledeći:

Ponedeljak je rezervisan za melodije domaćeg pop i rock, u izvođenju sjajnog Nikole Grbića Grbe & Tinitus Benda.

Utorak provedite u dobrom društvu Iggy i Mime Stardust, dok sredom možete uživati u opčinjavajućem vokalu Maje Louis, koja će izvoditi neprevaziđene pop/rock & soul klasike.

Četvrtkom vas na koncertnom podijumu očekuje odlično muziciranje benda Aurora.

Petak je rezervisan za pozitivnu i energičnu svirku Žigolo benda, dok se domaća rock & roll groznica subotnje večeri nastavlja uz Smreksi bend.

Nedeljom imate jedinstvenu priliku da uživate u kabareu. Dušica Novaković i prijatelji prirediće vam nesvakidašnji nastup.

Rezervacije na brojeve telefona 066/222 151, 066/222 152 i 066/222 153.

Komentari