kafana kod ministra 18

U utorak vas u kafani Kod ministra očekuje odlični nastup Tome i Blek Pantersi. Ovi kraljevi istinskog kafanskog melosa pokloniće vam neodoljive note i melodije, njihove najveće hitove, kao i boemsko kafanske klasike, uz koje je sevdah i najluđi provod u gradu naprosto neizbežan.

Kada Toma bude zapevao, jedan od najvećih svojih hitova, Ja baraba, a ti vila, zapaliće kafansku atmosferu. Ako je neko i sedeo, ima da ustane, zaigra i zapeva, uz ovaj vanvremnski hit. Zna se gde se sve barabe i vile okupljaju ovog utorka. Kod Ministra.

Gde se mogu potpuno ludo provesti, plesati, uživati, zaljubiti i šta god duša razgaljena, boemska i opijena poželi. Sve je dozvoljeno.

A vrsni majstor svog zanata, Toma, prirediće vam nesvakidašnju, vrhunsku atmosferu.

Četvrtkom se vreli kafanski provod do zore nastavlja uz savršeni muzički tandem iz snova, koji čine Boris Stjepanović i Dragica Zlatić

Petak je rezervisan za nastup nenadmašnog Taboo benda, dok vas subotom očekuje aposlutno vreli provod uz sjajnu Suzanu Suzy Bogdanović i Antipiko bend.

Ne propustite raspojasne i lude noći u ovoj šarmantoj prestoničkoj kafani, gde vas očekuju vrsni muzičari, koji će vas svojim neponovljivim i odličnim nastupom vinuti na sedmo nebo kafanskog raja, provoda i uživanja.

Rezervacije na telefon 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari