kafana druga kuca 29

Kafana Druga kuća otvara vam vrata ponedeljkom, što znači da ćete moći da uživate i da se provodite svih sedam noći. Od ponedeljka do nedelje sudbinski najbolji provod zagarantovan i neizbežan u kafani Druga kuća, koja i definitivno jeste vaša druga kuća.

Aposlutno najbolji sedativ jeste kafana i kafansko uživanje i provod, a ponedeljkom ćete sebi priuštiti jednu ogromnu količinu sedativa i pozitivne energije, uz sjajno muziciranje Sedativ benda.

Sedativ bend otvara ponedeljak u vašoj drugoj kući.

Utorkom se užareni provod do jutra nastavlja uz sjajna Endži i Peđu, sredom svi tabui bivaju srušeni uz pravu ludnicu u pozitivnom smislu, koju ću napraviti Taboo bend.

Četvrtkom odličnu svirku i neviđeno dobru atmosferu donose sjajni Beso de Loco bend.

Petkom je najbolji kafanski štimung nezaobilazan uz muziciranje White City bend, dok se subotnja uzavrela atmosfera do jutra nastavlja uz opojni glas Nikole Petkovića.

Nedelju možete provesti u najboljem društvu, opuštajući se uz odličnog Filipa Mitrovića.

Najbolji izvođači sa gradske kafansko klupske scene obećavaju vrhunske nastupe i sjajne note, koje će ispuniti kafanu, a uz koje se možete potpuno opustiti, obnoviti i uživati.

U veoma prijatnom kafanskom enterijeru i u ogromnoj koncentraciji lepote, jer se ovde okupljaju najlepše gradske cure, uz omiljena pića, nezaboravni provod je neizbežan.

Stoga, ako do sada niste bili u ovoj jedinstvenoj prestoničkoj kafani, onda to uradite odmah - još koliko večeras!

Rezervacije na sledeće telefone 066/222-151, 066/222-152 i 066/222-153.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Program - Kafana Druga Kuća

Komentari