splav kafana uzbuna 225

I ovog vikenda, na gradskim obalama, na splavu kafani Uzbuna očekuje vas vrhunska kafansko hedonistička atmosfera, ispunjena najlepšim melodijama, omiljenim pesmama, plesom, druženjem i ljubavlju.

Plejada vrsnih muzičkih izvođača iz nedelje u nedelju, probija sve granice očekivano dobrog provoda, priređujući vam samo najbolju, vrhunsku svirku i poklanjajući vam pregršt pozitivnih, veselih vibracija.

Ludi provod na reci počinje četvrtkom, kada vas zabavlja apsolutno savršeni i nedoljivi doktor za nezaboravni provod, Miša Laguna.

Petkom se hedonističke noći nastavljaju uz nenadmašivo najbolji muzički tandem, koji čine - Meda i Kristina Kuzmanovska, dok je subota rezervisana za nastup Nevene Stojanović Nancy i Bogdan Martinović.

Nedelju na ovom splavu kafani možete ispratiti u apsolutno savršenom raspoloženju i ritmu, uz odličnog Marka Žujovića, koji je zaslužan za uzavrelu i nezaboravnu kafansku atmosferu nedeljom.

U dobrom društvu, u opuštajućem i veoma prijatnom kafanskom ambijentu, uz odlične muzičke izvođače i pesme, ludi i nezaboravni provod do zore je zagarantovan!

Odmah rezervišite svoje mesto na sledeće brojeve telefona 066/222 151; 066/222 152 i 066/222 153.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari