splav freestyler 9

Večeras vas, 2. septembra, na splavu Freestyler, očekuje nastup najveće zvezde sa muzičke scene 90-ih, švedskog disk džokeja Dr. Albana, koji će na popularnom Friju svojim setom, najaviti oktobarski muzički spektakl u Kombank Areni, Best of 90's.

Ovo je jedinstvena prilika da publika uživo čuje legendarne hitove ovog švedskog muzičara, kao što su: ‘’Hello Africa’’, ‘’It’s my life’’, ‘’Sing Hallelujah’’, ‘’Look who’s talking’’ itd..

Alban Uzoma Nwapa je pravo ime ovog švedskog muzičara i producenta, poreklom iz Nigerije. Svetsku slavu stekao je početkom devedestih, kada je još kao student stomatologije, da bi se izdržavao, puštao muziku po švedskim klubovima, i već 1990. sa kraljicom repa Lejlom Kej izdao prvi singl „ Hello Africa’’, sa kojim obilazi svet.

Prvi album ‘’Hello Africa’’, Dr. Albana prodao se u milionima primeraka i osvojio mnogobrojne nagrade. Slede albumi „One Love’’ na kom se nalazi njegov najveći hit ‘’It's my life’’, kao i veliki hit ‘’Sing Hallelujah’’, zatim ‘’Look who’s talking’’ , ‘’Born in Africa’’, ‘’I believe’’...

Dobitnik je brojnih muzičkih priznanja, a 1993. bio je proglašen za najprodavanijeg afričkog umetnika.

Ovo će biti drugi nastup Dr Albana u Beogradu, za koga ga vežu samo najlepša sećanja na odličnu atmosferu i publiku, kao i, naravno, nezaobilazno, na lepotu naših žena.

Ne propustite jedinstvenu priliku i uživo se podsetite i uživajte u svojim omiljenim pesmama i hitovima ovog autora!

Rezervacije na sledeće telefone 066/222 151, 066/222 152 i 066/222 153.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari