lasta splav

Pripremite se za tech-house revoluciju – Adriatique na Raveolution-u 7. oktobra koja će se održati u Hangaru u Luci Beograd. Organizatori ove manifestacije su splav Lasta i klub Brankow.

Dvojac iz Švajcarske koji potpisuje za label Diynamic će prvi put puštati pred beogradskom pubikom, koja ih već dobro poznaje po trakama „Rollox", „Space Knights", „Midnght Walking" i odličnim remiksima za trake „Wicked Game" Chris Isaak-a, „Get Free" Major Laser-a ili „So Irate" od Delilah.

Zajedno sa njima nastupiće dj duo ZWEIN, Bokee i Danijel Čehranov. Poznata ekipa koja je uvek znala da vas oraspoloži na splavu Lasta!

Adriatique zvuk balansira na granici zavodljivog i energičnog – njihove trake su mešavina deep house i tech-house elemenata koje slušaoce drže pod konstantnom tenzijom i željom da nastave putovanje kroz perfektno izbalansirane melodije. Zbog svog groovy house zvuka kojim dominiraju deep elementi, Adriatique je vrlo brzo pobrao simpatije široke i raznolike publike.

lasta petak1 zatvaranje

 Adriatique nam na Raveolution donosi sjajne ritmove tipične za Diynamic label, koji se savršeno uklapaju u audio-vizuelni koncept Raveolution žurki i publike koju one okupljaju. Pravi ljubitelji kvalitetnog elektronskog zvuka, ali i vrhunske produkcije koja u Beograd donosi dašak Ibize, sigurno će sa nestrpljenjem čekati 7. oktobar.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. 

splav lasta1

Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatiue.

Očekuje se nezaboravna noć!

Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.com.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari