time out 63

Na obali Savskog jezera, na Makiškoj strani, među prvim lokalima, očekuje vas klub Time Out, koji će svojom odličnom ponudom muzičke zabave, uprkos promenljivom letu, učiniti ga nepromenljivo vrelim, raspoloženim i nezaboravnim.

Utorak je rezrvsan za RnB melodije i vrele ritmove, koje će za vas zavrteti neponovljivi dj tandem Architect & Dushwan, koji vam iz utorka u utorak poklanjaju neodoljivu dozu osveženja i optimizma.

Posle osvežavajućeg loma utorkom, time out zonu leta naseljavaju nešto drugačiji ritmovi i melodije. U sredu vas zabavlja vrhunski tandem - Marko Žujović i Ivana Bojanović, dok vas četvrtkom očekuje Petar Mitić i Jelena Kostov.

Petkom je provod zagarantovan uz savršeni trio, koga čine, fantastične i zanosne, stasite i glasovite - Daria Stanojević i Mia Borisavljević. Pridružuje im se, ni malo nezaostajući i šarmantni glasoviti Nemanja Staletović.

Subotom se ludi letnji provod do zore nastavlja uz Aleksandra Petrović Acko i Ivanu Milenković.

Recite TIME OUT svemu što vas nervira i ograničava. Recite TIME OUT ogromnim padavinama i promenljivom vremenu i opustite se i osvežite se u zoni kluba, ispunjenoj samo vedrim, pozitivnim, inspirativnim i osvežavajućim vibracijama.

Okrenite sledeće brojeve telefona: 066/222 151; 066/222 152 i 066/222 153 i rezervišete svoje mesto u time out zoni najboljeg i nezaboravnog letnjeg provoda.

Rezervacije na telefone

Komentari