splav freestyler 40

Na Savskoj rivijeri, u epicentru prestoničkog ludog letnjeg provoda, u nizu poznatih, najboljih i najpopularnijih mesta, očkeje vas i splav Freestyler, koji vam nudi vrhunsku i nezaboravnu zabavu svih sedam noći.

Vrata ovog splava otvorena su za sve klabere željne ludog i smelog, neponovljivog i nezaboravnog klabinga.

Utorak je rezervisan za ludovanje do zore u ritmovima muzike 90-ih, koje će zavrteti dj Vlada.

Sredom se vrhunski provod nastavlja u RnB melodijama - Bad Brothers, dok vas četvrtkom očekuje plovidba kroz house muziku.

Kao što ste i navikli, petak je noć rezervisana za goste iz regiona ili i šire. Vrhunski strani disk džokeji petkom se predstavljaju domaćoj publici i prave spektakularnu noć, koju ćete dugo, dugo pamtiti.

Subotom odlični gradski dj tandem Mirko & Meex zvrteće vam pamet. Iz subote u subotu, sve granice očekivano dobrog provoda se probijaju. Subotom očekujte neočekivano!

Nedelja je rezervisana za Belgrade Banging. I pored odlične muzike, vrelog letnjeg ritma, očekuje vas i vrhunski light show, kakav se sreće samo u najboljim klubovima i svetskim festivalima, tako da pored savršene muzike, možete uživati i u svetlosnim efektima. Zato su naočare nedeljom neizostavni klabersko modni detalj.

Rezervišite svoje mesto što pre na sledeće brojeve telefona 066/222 151, 066/222 152 i 066/222 153.

Rezervacije na telefone 066/222-151

Komentari