tramvaj pub 40

Na dobro poznatoj adresi, u nešto izmenjenom, ali i dalje veoma prijatnom i opuštajućem enterijeru, očekuje vas pub Tramvaj, sa nedoljivom ponudom provoda svih sedam dana i noći.

Na tradicionalno podrhtavajućem tramvajskom tlu, sebi možete priuštiti kako bogato i raznoliko pivsko osveženje u toku letnjih noći ili dana,

tramvaj pub 21

tako i razmrdavajuće, razbuđujuće i najbolje melodije i ritmove svih vrsta muzike, za svačiji muzički ukus.

tramvaj pab smerksi

što će sve učiniti nezaboravnim druženja i vreme provodeno ovde. Što će sve zajedno učiniti, da ćete se ovde uvek vraćati po dozu neophodnog opuštanja, osveženja, druženja i provoda.

tramvaj pub 12

Noćima se prepustite potpunom muzičkom ugođaju uz najrazličiteje zanosne zvuke i melodije, za svačiji ukus.

Ponedeljkom zaplovite na talasima pop, rock & soul muzike uz Black Akusitk.

Utorkom je letnje uživanje, zadovoljstvo i osveženje zagarantovano uz, standardni izbor osvežavajućeg pića, pop melodije, u izvođenju Iggy & Mime.

Sreda je rezervisana za pop i rok ritmove uz Dejana Ćosića Češalj i Hangover Akustik, dok se četvrtak nastavlja u istom maniru, pop i rok klasika uz OZON.

Petkom vas na uzdrmanom tramvajskom tlu očekuje nezaboravno muzičko uzdrmavanje, prodrmavanje i razmrdavanje kroz rock klasike u izvođenju Žigolo benda.

Subota je rezervisana za Smreksi bend, koji će vam prirediti, kao što ste i navikli, odličnu rock svirku. Na tramvajskom podu očekuje vas gitarsko prašenje koja iznova i iznova, iz subote u subotu, probija sve granice očekivanog, ispunjavajući atmosferu uvek pozitivnom i vedrom energijom, najboljim rock razigranim, otkačenim i veselim vibracijama.

Nedelja se završava u jazz maniru i očekujte opijajuće jazz melodije u izvođenju Freedom Family.

Iz priloženog možete videti da je ovo i više nego izvrsna ponuda u prestoničkim letnjim noćima, koja obećava nezaboravnu letnju sezonu na vrelom tramvajskom tlu. Zaputite se do Tramvaja i iz ličnog doživljenog uverite se i svedočite o jedinstvenoj čaroliji provoda na tramvajski pab način.

Rezervacije na brojeve telefona 066/222 151, 066/222 152 i 066/222 153.



Komentari