kafana moja bivsa 02

Evo #5 razloga zbog kojih je tako kul izlaziti i zabavljati se ponedeljkom:

1. Ako ste propustili vikend

Ako ste kojim slučajem prespavali vikend, ako ste propustili da izađete, nema bolje večeri da to nadoknadite od ponedeljka.

2. Ako i niste

A čak i ako ste ludovali tokom vikenda, onda samo nastavite u istom stilu, ludo, veselo, uz omiljene pesme i pića, u društvu dragih ljudi okupljenih u kafani Moja bivša.

"Moja bivša" vas dočekuje i ponedeljkom i nema boljeg načina da počnete novu nedelju, od toga da izađete u kafanu, da se izludujete, proveselite, nazdravite i družite.

3. Jer kako prođe ponedeljak, tako će i cela nedelja

Ako je istina da kako vam prođe ponedeljak, tako će i cela nedelja, onda najbolje da ponedeljak prođe veselo, pomalo pijano, razgaljeno i opušteno, u dobrom društvu i uz dobru pesmu, posle će vam cela nedelja biti takva - vesela, opuštena, ležerna.

Morate priznati, zvuči primamljivo, zar ne?

4. Ako ste se danas možda nešto istresirali

A ako vam je kojim slučajem ponedeljak i početak još jedne radne nedelje ili nedelje na faksu, prošao stresno, najbolji način da se stresa oslobodite je da večeras izađete u kafanu.

5. Zato što vas večeras u kafani Moja bivša zabavlja Panta Rei bend

Večeras vas u kafnai Moja bivša zabavlaj sjajni Panta Rei bend, koji je majstor da napravi odličnu atmosferu i onaj pravi, kafanski štimung.

Sasvim dovoljni i obećavajući razlozi zašto se ne propušta ponedeljak, Veče prijatelja, u kafani Moja bivša!

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari