3892 klub xy cemo

Na pitanje "Gde je najbolji provod u Beogradu?", jedino tačno rešenje je XY klub! Ovde svake nedelje imate priliku da prisustvujete nastupima naših najvećih zvezda, a ove subote, u XY klubu čeka vas ĆEMO!

U savršeno dekorisanom enterijeru, koji je najmodernije opremljen imate priliku da uživate u sjajnim nastupima najpopularnijih domaćih izvođača, dok će se ljubazno osoblje ovog kluba pobrinuti da ispuni svaku vašu želju. A do 1h posle ponoći sve devojke imaju priliku da uživaju u besplatnim koktelima!!!

Ove subote, 26. aprila, za vaše fenomenalno raspoloženje tokom cele noći biće zadužen naš poznati pevač - Ćemo! Očekujte pregršt najboljih hitova, i vrelu atmosferu koja vam neće dati mira cele noći! Kada u klubu XY počne muzika, nikome se ne ide kući do ranih jutarnjih sati, i nemojte sumnjati da će tako biti i ove subote!

Najbolji klub u gradu, poziva vas na još jednu fenomenalnu noć, pa priuštite sebi vrhunski izlazak i krenite pravo u XY klub! XY je rešenje svih vaših problema, i recept za ludu noć!

Ako znate šta je dobar provod, i cenite profesionalnu uslugu i odličan muzički program, XY klub će sigurno postati vaša omiljena destinacija za izlazak!

Rezervacije su besplatne, ali obavezne!

XY klub nalazi se na Čukaričkoj padini, u Ulici Milorada Jovanovića 9.

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Komentari