3887 opusten bar 35

Nakon pet godina uspešnog rada, Opušten bar, rešio je da nazdravi i pozdravi se sa svojim vernim gostima poslednji put!

Ovaj vikend je poslednja prilika da svratite u vaš omiljeni bar! Bio je prvi u mnogo čemu, uvek poseban i veseo, jer su gosti uvek bili zadovoljni i radosni! Mislio je na vas, častio vas, uvek imao odličan program i korektne cene! Zato ste ga toliko voleli, i toliko posećivali!

Pokazao je da u Beogradu dobar provod i niske cene mogu da idu zajedno! Bio je spoj svega što najviše volite, i klub i bar i kafana, a opet ste se tamo osećali opušteno i kao kod kuće. Standardno lud provod, igranje bez granica, do zadnjeg atoma snage, penjanje po stolovima, baš sve što ste želeli, Opušten bar vam je pružio.

I sada, posle dobrih pet godina ludovanja i neviđenog provoda, Opušten bar najavljuje svoj kraj, kao i uvek u velikom stilu! Dođite da budete deo poslednje zdravice i da svojim prisustvom uveličate poslednji "opušten" vikend!

U petak, 25. aprila, je već po tradiciji, Vlada Stojanović taj koji će vam po ko zna koji put ulepšati noć!

A u subotu, 26. aprila, na repertoaru je sjajni Stand by bend, uz koji će zabava biti na zavidnom nivou, da se oprostimo kako dolikuje!

Opušten Bar se nalazi na spoljnom bazenu Tašmajdana. Ulaz je sa parkinga ispred stadiona Taš, iz ulice Ilije Garašanina.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Komentari