3811 kafana kod ministra 3

Kafana Kod ministra od skoro je počela sa radom, ali je definitivno postala jedno od vodećih mesta za izlazak u našoj prestonici i radi čak šest dana nedelji!

Od sada ćete imati prilike i nedeljom da se zaputite "Kod ministra"! Tamo vas čeka neviđeni Taboo bend, koji je poznat po vrhunskim svirkama, i koji ruši sve tabue kafanskog provoda! Za još veće uživanje, možete naručiti buteljku vina, ili drugo omiljeno piće, a ministar će se pobrinuti da ne poželite da izađete iz kafane do jutra!

Petak i subota su već dobro poznati dani za sjajan provod "Kod ministra"! Akademski provod petkom, uz Akademik bend sigurno će vam popraviti raspoloženje i vratiti osmeh na lice, dok vas u subotu čeka još jedna dobra noćna zabava uz Milana Tomića, Zejnu i Bobana Radosavljevića! Stoga, vreme je da doživite kafanski provod kakav samo ministri mogu da priušte!

Ovde se za vas sprema ugođaj kakav još niste doživeli, i odmah pri prvoj poseti ovoj jedinstvenoj kafani osetićete sve čari ministarskog položaja i postati njeni redovni gosti.

Ministar vas čeka, i uvek sprema nešto neponovljivo za vas, pa rezervišite vaše mesto što pre, jer - svi hoće Kod ministra!

Kafana Kod ministra nalazi se u Ulici Admirala Geprata 14. S obzirom da je ulaz iz dvorišta Vlade RS, logičan je i naziv ove kafane.

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari