3667 kafana premijera 79

Svakog petka i subote Kafana Premijera pruža vam priliku da budete deo jedinstvenog noćnog provoda u našoj prestonici!

Beograd je prepun mesta za izlazak, ali i pored toga, postoji samo jedno mesto gde je provod potpuno poseban, a noći lude i zabavne kao nigde drugde! To mesto je kafana Premijera, koja svim svojim gostima nudi uživanje koje prevazilazi sve što ste do sada imali prilike da iskusite! Reč provod, u kafani Premijera dobija potpuno novo značenje, a vaša zabava potpuno nove dimenzije! Ovde postoje dva ambijenta, na gornjem nivou je kafana, dok je dole klub ali je muzika ista gde god da se nalazite! Tako da, bilo da ste prava kafanska duša, ili volite više klupski ambijent, ovo je pravo mesto jer zadovoljava svačiji ukus!

Petkom je na repertoaru dobro poznati Zex Kazanova bend, koji će napraviti neverovatnu i nezaboravno atmosferu, dok vas u subotu čekaju Maja i Marko Lukić Band, uz koji će čuti najbolji zvuci najpopularnijih hitova, a zabava će trajati do dugo u noć, jer se nikom dugo ne ide kući kad dođe u ovu kafanu!

Konačno sebi možete da priuštite vrhunski i nezaboravan provod svakog vikenda! Kafana Premijera je uvek tu za vas, da vam obezbedi samo ono najbolje i da vas podseti zbog čega ste njeni redovni gosti!

Ova jedinstvena kafana nalazi se na Vračaru, tačno preko puta Beogradskog dramskog pozorišta. Preko dana je to ugledan restoran, sa više nego pristupačnim cenama, a posle 22h posetioci mogu u drugom delu restorana uživati u pravoj kafansko-klupskoj atmosferi!

Za aktuelan program pogledajte početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefon 066/222-152 i 062/222-152

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Komentari