Splav Blaywatch je jedan od beogradskih splavova sa najdužom tradicijom, a prepoznatljiv je po živim svirkama poznatih bendova i gostovanjima velikih muzičkih zvezda.

Ako ste raspoloženi za provod uz živu muziku poznatih izvođača, onda je splav Blaywatch pravo mesto za vas. Jedan od najposećenijih splavova, svojom veličinom, izgledom i kvalitetom usluge privlači veliki broj domaćih i stranih posetilaca.

Da bismo vam što bolje opisali ovaj splav, dovoljno je reći da predstavlja letnje izdanje kluba Teatro, jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu.

Jasno vam je da splav Blaywatch posećuju ljubitelji domaće muzike. DJ-evi zagrevaju atmosferu na početku, a onda kreće živi nastup, počevši od domaćih pop hitova, a zatim se nastavlja sa narodnjacima do zore. Da bi atmosfera bila što zagrejanija tu su i atraktivne igračice koje će vam mamiti pogled.

Ovo mesto je popularno među svim generacijama, ali mlađima od 20 godina je zabranjen ulaz. Ono što je sigurno, to je da ćete na jednom mestu videti enorman broj lepih i mladih ljudi, što uz odličnu muziku garantuje dobar provod. Vreme je za zabavu i lud provod na vodi!

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066 222 153;  066 222 152;  066 222 151

Program - Splav Blaywatch

 • subota 01. oktobar

  Nedelja Zatvaranja Sezone - Marina Tadić

  Rezerviši online
 • nedelja 02. oktobar

  Veliko Zatvaranje Letnje Sezone - Bilja Sečivanović

  Rezerviši online
 • petak 07. oktobar

  Nedelja Zatvaranja Sezone - Katarina Živković

  Rezerviši online

Lokacija - Splav Blaywatch

Komentari