Klub Brankow najbolji je internacionalni i lokalni deep house i disko DJ klub u Beogradu. Pored sjajnih koktela, bogate selekcija vina, neverovatne atmosfere, lepih ljudi, fantastičnog enterijera i ljubaznog osoblja, možete samo nezaboravno da se provedete!

Klub Brankow se nalazi u jednom od najpopularnijih delova Beograda za izlaske, u okviru Savamale, uklesan u sam stub Brankovog mosta po kome je i dobio ime. Već godinama predstavlja jedno od najpopularnijih mesta za izlaske i posebno je popularan među urbanom gradskom ekipom.

klub brankow 2

Enterijer kluba Brankow nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a u njegovoj izradi su učestvovali neki od naših najpoznatijih arhitekata.

Beton, drvo, staklo, koža, sve to je korišćeno i izmiksano u jednu savršenu celinu, koja u kombinaciji sa svetlosnim efektima čini da uživate u celonoćnom provodu.

klub brankow 1

Klub Brankow posećuju uglavnom stariji gosti, koji nakon ispijenih par koktela u okolnim barovima, provod nastavljaju baš na ovom mestu. Dres kod je obavezan, pa imajte to na umu kada se uputite u klub Brankov, a s obzirom na njegovu popularnost nemojte zaboraviti da rezervišete mesto na vreme.

klub brankow 3

Zašto da uživate baš u klubu Brankow

  • Zato što ćete da dožive nesvakidašnje iskustvo
  • Zato što je muzički program izuzetno kvalitetan
  • Zbog sjajne atmosfere koju stvara ceo ambijent
  • Zbog toga što je ovo mesto već godinama IN klub u Beogradu, što dovoljno govori o tome koliko vredi

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Program - Klub Brankow

Lokacija - Klub Brankow

Komentari