Beograd se velikom brzinom menja. Kako u onom arhitekstonskom smislu tako i kada su izlasci i provod u pitanju. Upravo splav Konzulat Waterfront je mesto koje označava nastanak jedne nove epohe kad su izgled i atmosfera beogradskih lokala u pitanju. 

Splav Konzulat Waterfront doneo je nešto do sada neviđeno kad je zabava na rekama u pitanju. Napravljen od  kombinacije prirodinih materijala svojim gostima nudi savršen izgled, atraktivan i prijatan enterijer, u kojem će se svako osećati ugodno i kome će se rado vraćati. Osim fantastičnog enterijera i atmosfere ovaj splav svojim gostima nudi uživanje u vrhinskim kulinarskim specijalitetima internacionalne kuhinje. O izbori svih namirnica vodi se izuzetna pažnja, a pri pripremi se pazi da se sačuva što više hranljivih sastojaka. Za koje god jelo da se odlučite možete biti sigurni da je njegov kvalitet na najvišem mogućem nivou. 

Bilo da poželite da na splavu Konzulat Waterfront uživate u ispijanju prve jutarnje kafe ili da u miru ručate sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima jedno je sigurno, uživaćete u prelepom pogledu na uzburkanu reku i grad okupan suncem. Ovaj splav nudi tri stvari u jednoj... On je i kafe i klub i restoran, a kad tome dodate da je na reci dobijete savršenu kombinaciju za letnji provod u Beogradu. 

Osim dnevne varijante ovaj splav nudi i ludi noćni provod. Uživajte u odličnoj muzici, u najboljim koktelima i vrhunskoj usluzi. Na splavu Konzulat Waterfront susreću se razne nacije, kulture, ukusi, pogledi na svet... Ukoliko želite da iskočite iz svakodnevnih obrazaca i želite da proširite svoje vidike znajte da je pravo mesto za vas upravo splav Konzulat. Kad je enterijer splava u pitanju, on ima da ponudi svakom po nešto. Bilo da se opredelite za separee, niska sedenja ili šank, jedno je sigurno, opčiniće vas energija kojom odiše ovo mesto tako da ćete se radovati svakom narednom odlaskom u Konzulat Waterfront. 

Rezervacije na telefone 066/222-152

Enterijer - Splav Konzulat Waterfront

Lokacija - Splav Konzulat Waterfront

Komentari