Na obali reke u starom delu Beograda, u Beton hali, smestio se restoran pod nazivom Fish & zeleniš. Iako njegov naziv navodi na to da pomislite da je u pitanju klasičan restoran u kojem možete dobiti specijalitete od ribe i morskih plodova ipak nije tako. Meni ovog restorana prilagođen je svima. 

Opustite se u prijatnoj atmosferi ovog restorana ispunjenog zvucima mediteranske muzike. Uživajte u najukusnijim jelima i pogledu na reku koji mami uzdahe svih gostiju. Posetioci restorana Fish & zeleniš mogu da uživaju posmatrajući brodove koji plove i bar na neko vreme zaborave na svakodnevne obaveze i probleme.  

Ukoliko volite mediteransku hranu, znajte da se u ovom restoranu veoma vodi računa o tome koje namirnice i kako se pripremaju. Najkvalitetnija maslinova ulja su osnova velikog broja jela koja ovaj restoran može da vam ponudi. 

Pored raznih vrsta morskih specijaliteta tu su i nešto klasičnija jela, meso pripremljeno na najbolji mogući način, kao i veliki izbor kvalitetnih vina iz fruškogorskih vinskih podruma. Nakon savršenih slanih obroka vrhunski kulinari za vas pripremaju i ukusne dezerte koje ne smete propustiti da probate. 

Na vama je da dođete, opustite se i uživate, a sve drugo prepustite ljubaznom osoblju ovog fenomenalnog restorana. 

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Cenovnik - Restoran Fish i zeleniš

Enterijer - Restoran Fish i zeleniš

Hrana - Restoran Fish i zeleniš

Lokacija - Restoran Fish i zeleniš

Komentari