seka aleksic nova godina docek 2

Seka Aleksić za DOČEK Nove Godine nastupa u Belexpocentru, Hotel Holiday Inn

Seka Aleksić je već nekoliko decenija jedna od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji i regionu, a gde god da nastupi ona napravi odličnu žurku. Ovog 31. decembra, ona će publiku zabavljati u hotelu Holiday Inn - Belexpocentar.

Iako skoro svake godine za sam doček Nove godine peva u inostranstvu, ovoga puta rešila je da nastupi u Beogradu, i počasti sve koji dođu na njen nastup kvalitetnom muzikom i dobrim provodom. 

Seka Aleksić će pevati svoje najpopularnije hitove koje svi redovno pevušimo, od balada preko onih bržih uz koje je đuskanje obavezno.

Osim profesionalne usluge i dobre muzike, u ponudi hotela Holiday Inn će biti i veliki izbor hrane i pića u kojima će gosti moći da uživaju tokom cele večeri.

Pošto dvorana hotela Holiday Inn - Belexpocentar, ima oko 2500 m2 prostora, svi koji budu želeli da budu deo ove velike žurke moći će da dobiju svoju kartu, ali svakako je pametnije rezervisati sve na vreme.

Upravo zbog toga pogledajte ponudu za doček Nove 2019. godine na sajtu "Gdeizaći.com" i zakupite mesta za vas i vaše prijatelje jer je ostalo još veoma malo vremena.Komentari