PUB ELEVEN je već legendarni beogradski lokal koji je poznat po dobrim svirkama, pozitivnoj energiji kojom zrače njegovi gosti i velikom izboru pića. Nalazi se na Studentskom trgu u samom centru Beograda.

U toku dana PUB ELEVEN je sjajan izbor ukoliko želite da svratite sa društvom na piće, nešto prezalogajite i kvalitetno provedete svoje vreme. Prijatan ambijent i uvek ljubazno osoblje potrudiće se da se lepo osećate i izađete nasmejani.

Ono što vas sigurno još više interesuju jeste večernji program Pub Eleven-a. Pub Eleven je postao prepoznatljiv po sjajnim bendovima koji vas svojom energijom teraju na đuskanje, a može se čuti pop, rock, disco, soul, funk zvuk. Petak i subota su rezervisani za žive svirke koje traju 22-03h, dok je četvrtkom DJ na repertoaru. Pub Eleven ima odlične barmene koji će za vas smućkati najbolje koktele, a poznat je i po velikom izboru piva.

Pub Eleven posećuju uglavnom stariji gosti, vlada uvek dobra atmosfera, posećuju ga ljudi željni dobrog provoda, opuštene atmosfere i uvek pozitivne energije. Uglavnom su pripadnice lepšeg pola u većini, pa vam mi toplo preporučujemo da posetite Pub Eleven.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Lokacija - Pub Eleven

Komentari