Neobičan naziv kluba je apsolutno adekvatan atmosferi u ovom specifičnom objektu za noćni provod. "Ona..." je jedna jedinstvena priča, originalno osmišljena i sprovedena od početka do kraja. Ukoliko zelite da budete gost "One" :) , neophodno je da usvojite neka pravila kluba...

Primaju goste dok se ne napuni (čak i za stajanje). Rezervacije su veoma neophodne, jer je posećenost i popularnost ovog zemuskog utočista za "one" izuzetna! Pušenje je skroz dozvoljeno. Živa muzika je glavni začin fantastičnoj atmosferi. Muzičari sviraju uglavnom na žičanim instrumentima, a tu je i jedna, ali vredna harmonika. Svake večeri nastupa druga ekipa izvođača!

U kafani "Ona, a ne neka druga" dolaze devojke 18+, žene i po koji muškarac. Jednog četvrtka je zabeležen sledeći odnos M:Ž = 16:84 !!

Žene na stolu, žene pod stolom, srča okolo, devojke se pridržavaju za plafon, a muškarci u čudu. Kada tamburaši, negde iza ponoći, pogode žicu, žene imaju pravo, po protokolu, i da se potuku. Slobodnim stilom.

Imaju i neprikosnoveno pravo da "maltretiraju" odreda, što osoblje što muškarce, koji do praga smeju kako hoće, al preko njega samo u pratnji bar jedne - NJE. Po pravilu jedino je "ONA, a ne neka druga" apsolutni gospodar atmosfere u omalenoj vojvođanskoj kući na Gardošu.

Rezervacije na telefone 066/222-151;  066/222-152;  066/222-153

Cenovnik - Kafana Ona, a ne neka druga

Lokacija - Kafana Ona, a ne neka druga

Komentari