Doček Nove Godine 2019 - Restoran Principessa!

I ove godine pripremamo za Vas još jednu nezaboravnu noć… Dobra atmosfera i odličan provod prethodnih godina dovode nam stare goste, a i Vi novi uvek ste dobrodošli. Prethodnih godina imali smo i brojna iznenađenja (trubači, nagrade za najlepši par, najveseliji sto...). Prošle godine to je bio šampanjac u ponoć za svaki sto, poklon prijatelja organizacije, a za doček Nove 2019. godine biće...

Garancija za uslugu i bezbednost na najvišem nivou, pored organizatora sa višegodišnjim iskustvom je i veoma profesionalno i iskusno osoblje restorana Principessa. Restoran se nalazi na Zvezdari, jedan od lepših i mirnijih delova Beograda. Zbog veoma atraktivnog enterijera, ljubaznog osoblja i prijatnog ambijenta za veoma kratko vreme postao je jedan od traženijih prostora za sve vrste proslava. Pored klimatizacije i ventilacije kompletnog prostora, restoran poseduje i svoj veliki parking.

VAŽNA NAPOMENA!!

BESPLATNA DOSTAVA KARATA za sve posetioce sajta GdeIzaci.com. Mogućnost plaćanja iz inostranstva, kao i dostave karata brzom poštom širom Srbije!

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

066/222-155;  066/222-154;  066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

Muzika

LUDI KAMEN bend

Bend je iz Beograda i čini ga šest članova: pevač, pevačica, gitarista, bas gitarista, klavijaturista i bubnjar. Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstveni sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar u mnogomr doprinose pravom odabiru pesama za izvođenje u različitim prilikama. Svaki nastup benda krasi njihova sjajna svirka, nasmejanost, atraktivan i elegantan scenski izgled, kao i repertoar koji čine pored večitih numera i najnoviji hitovi domaće i strane muzike. Sve to je podržano vrhunskom zvučnom i svetlosnom opremom, čime se svaki nastup benda prepričava mesecima.

Bend pripada grupaciji VIVO BENDOVA, koji su među najtraženijim bendovima u Beogradu i celom regionu. Ideja o prezentovanju VIVO BENDOVA zasniva se na sjajnom repertoaru, elegantnom scenskom izgledu, kao i što kvalitetnijoj svirci i atraktivnom izvođenju, a sve usmereno ka pravljenju što bolje atmosfere kod klijenata.


SPECIJALNI GOST VEČERI: NINA RADULOVIĆ (LEČIĆ)

Voditeljka, pevačica, manekenka… Devojka koja je nastupala u najpopularnijim Beogradskim klubovima zajedno sa najvećim imenima nase scene, dočekaće Novu Godinu u Principessi, i sigurni smo za sve nas prirediti jednu nezaboravnu noć…


Cena dočeka - Od 40 €

Cena dočeka u all inclusive varijanti već od 40 €

Piće i hrana

PIĆE - Neograničena konzumacija sledećih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

 • Domaća rakija (dunja, šljiva, kajsija), Vinjak Rubin, Vodka, Pelinkovac, Vermut, Dry Gin
 • Vino crveno, belo i roze
 • Pivo (Staropramen, Jelen) 
 • Negazirani sokovi (pomorandža, jabuka, breskva) 
 • Gazirani sokovi (Coca-Cola, Tonik, Bitter Lemon) 
 • Mineralna voda Vrnjci (gazirana i negazirana) 

HRANA - Bogata večera koja se služi i dopunjuje na ovalima za svakim stolom:

 • Zakuska Principessa (njeguski pršut, govedji pršut, domaći kulen, pileća salata, rolat povrće, sir beli, kačkavalj, proja) 
 • Mešani roštilj (pljeskavica, pileće belo, dimljeni vrat, ražnjić, kobasica) 
 • Pekarski krompir
 • Mešana salata - jedinstveni miks tradicionalnih i sezonskih salata
 • Selekcija zemički i hleba

 

INFO, REZERVACIJE I KUPOVINA KARATA NA TELEFONE:

066/222-155;  066/222-154;  066/222-153;  066/222-152;  066/222-151

GALERIJA - Restoran Principessa

Lokacija - Restoran Principessa

Komentari