Splav Play je jedinstveni beogradski splav koji predstavlja miks restorana sa fenomenalnim pogledom, ležernog kafea za dnevno uživanje sa prijateljima i noćnog kluba za neponovljivo lounge iskustvo u večernjim satima. Nalazi na Ušću i nudi jedinstveni pogled na Kalemegdansku tvrđavu, na Stari grad i na ušće reke Save u Dunav.

Slogan splava je "play all day", a taj slogan nije izabran slučajno, jer se na splavu Play ceo dan nešto dešava, i na njemu možete da uživate bukvalno od jutra do mraka. Naime, kada se probudite na splavu možete popiti prvu jutarnju kaficu i slušajući opuštajući DJ set razbuđivati se uz divan pogled i rashlađujući povetarac. Tokom podneva klijente dovedite na poslovni ručak ili sa porodicom i prijateljima svratite na ručak u savršenom ambijentu. Uveče, kada zraci sunca odluče da odmore do narednog dana, od 20h počinje neponovljivo lounge iskustvo uz DJ miks ili bend uživo, pa ćete uz omiljeni koktel provesti prijatno veče sa svojim prijateljima ili se zagrejati za dalji noćni izlazak na nekom od splavova.

Usluga je vrhunska i svakako je jedna od najboljih u gradu. Počev od predusretljivog, prijatnog, raspoloženog osoblja, do vrhunskih kuvara sa višegodišnjim iskustvom. Često se dešava da vam usluga pokvari uživanje, no budite sigurni da se na splavu Play to neće dogoditi.

I radno vreme splava vam ide na ruku... već u 10 sati ujutru možete da navratite na kaficu, a možete ostati do bar dva sata ujutru, na prijatnoj zabavi.

Na splavu Play uživajte u lepoti spošaljnjeg izgleda splava kombinovanog sa izuzetno lepim, toplim enterijerom prijatnim za oko, napravljenog od probranih prirodnih materijala. Pošto je Play vrlo popularno mesto za izlazak, preporučljivo je svoje mesto rezervisati unapred.

Zašto nikako ne smete propustiti zabavu na splavu Play

  • Zbog 3u1 koncepta - splav je i restoran, i kafić i klub, i radi od jutra do sutra!
  • Zbog neverovatnog pogleda
  • Zbog zaista prijatnog osoblja koje će vam popraviti raspoloženje
  • Zbog vrhunskih tematskih večeri uz house DJ setove ili uz živu muziku
  • Zbog genijalne kuhinje koja je jedinstvena u Beogradu

Svakako svratite na splav Play u doba kada je vama najprijatnije, jer ćete jedino tako osetiti njegov neodoljiv šarm.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066 222 151;  066 222 152;  066 222 153

Program - Splav Play

Enterijer - Splav Play

Hrana - Splav Play

Lokacija - Splav Play

Komentari