Splav Play je jedinstveni beogradski splav koji predstavlja miks restorana sa fenomenalnim pogledom, ležernog kafea za dnevno uživanje sa prijateljima i noćnog kluba za neponovljivo iskustvo u večernjim satima. Nalazi na Ušću i nudi jedinstveni pogled na Kalemegdansku tvrđavu, na Stari grad i na ušće reke Save u Dunav.

Slogan splava je "WE PLAY AGAIN", a taj slogan nije izabran slučajno Na Splavu Play ceo dan se nešto dešava, i na njemu možete da uživate bukvalno od jutra do mraka. Naime, kada se probudite na splavu možete popiti prvu jutarnju kaficu i slušajući opuštajući DJ set razbuđivati se uz divan pogled i rashlađujući povetarac. Tokom podneva klijente dovedite na poslovni ručak ili sa porodicom i prijateljima svratite na ručak u savršenom ambijentu. Uveče, kada sunce odluči da odmori do narednog dana, tada počinje neponovljivo lounge iskustvo uz DJ miks ili bend uživo, gde ćete uz omiljeni koktel i vrhunsku kuhinju provesti prijatno veče sa svojim prijateljima.

Petkom i subotom od 00:00h kreće klupski program, koji traje do 04:00h i koji će biti obogaćen gostovanjima svetski poznatim DJ-evima.

Usluga je vrhunska i svakako je jedna od najboljih u gradu. Počev od predusretljivog, prijatnog, raspoloženog osoblja, do vrhunskih kuvara sa višegodišnjim iskustvom. Često se dešava da vam usluga pokvari uživanje, no budite sigurni da se na splavu Play to neće dogoditi.

I radno vreme splava vam ide na ruku... već u 10 sati ujutru možete da navratite na kafu ili dorucak i uzivate u pogledu na reku i Kalemegdansku tvrdjavu, a od ponedjeljka do četvrtka možete uživati na prijatnoj zabavi sve do 01h posle ponoći, dok vas petko i subotom očekuju žurke do jutra.

P.S Da li ste znali da su Pande jedini medvedi koji ne spavaju zimski san, od ove godine ni Splav Play ne spava! 

Na splavu Play uživajte u lepoti spošaljnjeg izgleda splava kombinovanog sa izuzetno lepim, toplim enterijerom prijatnim za oko, napravljenog od probranih prirodnih materijala. Pošto je Play vrlo popularno mesto za izlazak, preporučljivo je svoje mesto rezervisati unapred.

Zašto nikako ne smete propustiti zabavu na splavu Play

  • Zbog 3u1 koncepta - splav je i restoran, lounge i klub
  • Zbog neverovatnog pogleda
  • Zbog zaista prijatnog osoblja koje će vam popraviti raspoloženje
  • Zbog vrhunskih tematskih večeri uz house DJ setove ili uz živu muziku
  • Zbog genijalne kuhinje koja je jedinstvena u Beogradu

Svakako svratite na splav Play u doba kada je vama najprijatnije, jer ćete jedino tako osetiti njegov neodoljiv šarm.

Za aktuelan program pogledajte informacije ispod ili početnu stranu sajta.

Rezervacije na telefone 066 222 151;  066 222 152;  066 222 153

Program - Splav Play

Enterijer - Splav Play

Hrana - Splav Play

Lokacija - Splav Play

Komentari