splav hua hua devojke

Neki ljudi dobro podnose alkohol, ali neki posle jedne čašice padnu pod sto. Ipak, prava je umetnost napiti se, a da ne izgledate uopšte pijani.

Sudeći po astrologiji, jedan znak prednjači u pretvaranju, dok nasuprot njemu, jedan znak izgleda kao da je mrtav pijan iako možda nije ni liznuo kap alkohola. To su Blizanci i Lav.

BLIZANCI

Blizanci su maheri u pretvaranju. Veoma su komunikativni i vole da glume, pa će tako jednoj osobi u klubu reći da se bave jednim poslom, dok će drugoj reći neko nevezano zanimanje. To nije zato da bi obmanuli nekoga – jednostavno vole da se pretvaraju pred ljudima koji su im nepoznati i sa kojima ne žele neki dublji odnos, pa zašto usput da se ne zabave. Kao što sa lakoćom mogu da glume različite likove, tako znaju i da prikriju kada ih "udari” čašica više.

Kada vide da su se napili, Blizanci će sesti dok se malo ne priberu kako ne bi svojim hodom ili igranjem pokazali da su pijani. To ih, naprotiv, neće sprečiti da nastave da piju, sedeći za šankom do fajronta. Onda će prikupiti svu snagu volje i probati da izađu držeći pravac što je bolje moguće. Takođe imaju taktiku i da izađu sa grupom koja je pijanija od njih jer tako njihovo teturanje ne dolazi do izražaja.

leptir masna

LAV

Nasuprot Blizancima, Lavovi nikako ne mogu da sakriju kada se napiju. Da stvar bude još gora, oni će okolini često izgledati veoma pijano, iako su cele noći cevčili sokiće. To je zato što Lav ima tu potrebu da dominira i uvek bude u centru pažnje. Zato će igrati zavodljivije nego što bi trebalo, skakati i pevati iz sveg glasa, peti se na stolicu, možda se i namerno spotaknuti ako niko ne gleda u njih, kako bi privukli poglede.
Lavova potreba da bude "pod reflektorima” često može da se protumači kao ponašanje pijane osobe.
Zato iako nije popio ni kap alkohola, Lav će sutradan u društvu biti okarakterisan kao ispičutura.

kafana ona moja devojke 2

Komentari