dama4 gdin

Džentlmen je vrsta muškarca koji tačno zna kako treba da se postavi u određenim situacijama i pri tom vas ostavi bez daha. On osvaja, oduševljava, lako obara sa nogu. 

On se pridržava svojih pravila i drži do svojih manira. Ako mislite da su ih zamenili frajeri, šmekeri i japiji, grdno se varate!

Ako ne znate kako oni izgledaju, pogledajte neki dobar stari film.

dama3 gdin

Oni hvataju maramicu u letu koja slučajno ispadne, ljube ruku, prate do toaleta, ustaju iz poštovanja, primiču stolicu kad devojka seda, prate do kuće i noć završavaju serenadom ispod prozora i bacanjem kamenčića o isti.

Vremena se menjaju, pa su se vremenom menjali i oni. Da se ne lažemo, da vam sad neko zasvira serenadu ispod prozora, tačno bi ga polili vodom.

Ili da krene da bacaka kamenčiće o prozor, a vi mrtvi mamurni jedva čekate da zaspite, samo vam još on fali ispod prozora! 

Da, haotično je vreme i malo cenimo ljudskost. I jako brzo živimo, tako da niko više nema vremena da sedi kući i veze čekajući džentlmena na belom konju.

dama2 gdin

Žene su danas samostalne! One, koje su nekada prilazile same muškarcima, imale su poseban naziv i ni malo nije bio lep. Sada je sve drugačije. Dama je postala svoj džentlmen. 

Ali kad malo bolje razmislimo, svaka ipak sanjari i umori se od samostalnosti i poželi da se pojavi baš on, starog kova, koji će svojim (modernizovanim) manirima da je obori sa nogu.

Želi da bude osvojena i posebna! Dakle, pretvorite se u džentlmena XXI veka, ali znajte, stara pravila više ne važe. Ako ste izabrali glavno - svoju DAMU, evo par saveta kako da je džentlmenski i osvojite:

dama1 gdin

1. Žena danas plaća piće, u džepu ima isto para koliko i vi - ali TI to nikad ne dozvoli!

2. Ne ispaljuj je zbog utakmice ili PES-a

3. Iako njena drugarica izgleda "do ja*a", nikad to ne govori pred njom - NIKAD!

4. Pusti je da gleda špansku seriju. Pa šta ako plače - ne ismevaj je. Idi bavi se sobom. 

5. Ona nikad nije debela, ali nikad

6. Ne izmiči joj stolicu da padne, izmakni joj stolicu da sedne i privuci ka stolu - ne moraš ljubiti ruku, previše je :)

7. Ako pred društvom lupa gluposti, lupi ti još veću - da je izvučeš :)

8. Predloži joj da idete u šoping zajedno - žrtvuj jedan dan, nećeš crći

9. Povremeno joj kaži nešto lepo. Reci joj da obuče nešto u čemu bi želeo da je vidiš

10. I ne nosi bre čarape na sandale!!!

Iiiiii...akcija!:)


Komentari