devojka noge

Oduvek ste zavideli visokim cicama, sa dugačkim nogama, kojima sve dobro stoji?!

E pa ne očajavajte drage moje, imamo nekoliko tajnih trikova za vas!

Mnogi od nas nemaju tu sreću da poput Žizel Bundšen imaju divne, vajane, dugačke i naravno, zategnute noge.

Da ne biste uz kafu sa najboljom drugaricom plakali nad svojom sudbinom, poslužite se ovim, zaista, korisnim savetima, koji ako ne pomognu, svakako vam neće odmoći!

Bez obzira da li imate kratke noge koje želite da produžite ili duge koje želite dodatno da naglasite, poslužite se ovim savetima.

devojke noge

1. Izbegavajte cipele sa kaišićem oko članaka 

Znamo kako se savršeno uklapaju uz usku mini suknju i koliko su udobne i stabilne, ali kaišići će vizuelno preseći vaše noge zbog čega će izgledati kraće nago što zaista jesu. 

Držite se štikli u nijansama boje kože, kao i platformi koje će naglasiti dužinu vaših nogu. Što je nijansa cipela bliža boji vaše kože, to će vam noge izgledati duže.

devojke noge1

2. Nosite pantalone ili čarape u boji cipela

Nošenje pantalona i cipela iste boje, vizuelno će produžiti noge jer će se boje stopiti pa granica između pantalona i cipela neće biti toliko vidljiva. Pravila o ovoj iluziji važe i za čarape ukoliko na primer nosite haljinu. Ako je ikako moguće, pronađite identičnu nijansu cipela i donjeg dela odeće.

3. Mini suknje i šortsevi sa visokim strukom

Kratke stvari najbolji su prijatelji vizuelnog produživanja nogu. Upravo iz tog razloga, trebali biste češće da nosite kratke suknjice i šortseve, samo pazite da dužina, odnosno manjak iste ne deluje neukusno. Dobar izbor su kratke suknje i šortsevi visokog struka, jer ipak prekrivaju malo više tela od odeće niskog struka koja osim što zna da deluje vulgarno, vizuelno skraćuje figuru.

Svakoj ženskoj silueti, kada je dužina nogu u pitanju, odgovara upravo visoki struk. Osim toga, vitkost i dužinu nogu naglasite pufnastim, balon suknjicama ili suknjicama u slojevima, a izbegavajte preuske modele.

devojke noge2

4. Birajte cipele na špic

Cipele na špic vizuelno produžuju stopala, ali i kompletne noge pa imajte barem jedan dobar par u svom ormaru. Brojne strane zvezde s razlogom biraju upravo ovakav tip cipela, a još bolji efekat ćete postići ako budu u boji kože.

Komentari