devojka2

Prvi utisak u muvanju devojaka je presudan. Mnogi misle da znaju kako, ali zapravo postoji nekoliko detalja na koje čak i vrsni znalci ove materije zaborave. Sada ćemo vas mi malo podsetiti :)!

Kako smuvati devojku? Dobro zapamtite ove savete!

Pravilo br. 1 – FOKUSIRAJTE SE

Jedna od osnovnih grešaka koje većina muškaraca čini kada muva devojku, a ne primeti da to radi, je zveranje naokolo. Blenu u druge devojke, razmišljaju o ko zna čemu, tipkaju poruke… a sve ovo na devojku ostavlja utisak da vas ne zanima i da je ne slušate. Naravno, vama je u glavi samo jedan cilj – da je smuvate. Ali, ako zaista želite da u tome i uspete, batalite sve ostalo i BUDITE DOBAR SLUŠALAC.

Pravilo br. 2 – BUDITE NORMALANI

Pri ovome ne mislimo – mentalno normalno, jer je u tom pogledu svako od nas makar malo nenormalan, već mislimo na ponašanje. Nemojte glumiti i prodavati joj umesto sebe nekoga ko niste. Takve stvari se lako provale, ako ne iz prve, iz druge sigurno. Takođe, izbegavajte stručne termine. Jedno je impresionirati, ali sasvim drugo isprepadati sagovornicu terminima na koje nije sigurna da li treba da se smeje ili plače. Ne učestvujete u naučnom skupu, već u jednostavnom procesu muvanja, a ljude ništa ne povezuje kao zajednički jezik – iskoristite ga!

devojka cvece 94

Pravilo br. 3 – BUDITE ONO ŠTO JESTE

Niko nije savršen, mada svaki muškarac čini upravo tu grešku kada muva devojku i teži da ostavi utisak SAVRŠENOG. To je sasvim ok na razgovoru za posao, ali kod muvanja izbegavajte. Ona vrlo dobro zna da to niste. Umesto da se dičite onim što niste, iskoristite ono što jesu vaši kvaliteti. Makar će vas ceniti zbog iskrenosti.

Pravilo br. 4 – HUMOR UVEK PROLAZI

Svaka žena će vam na pitanje šta joj je bitno kod muškarca, odgovoriti – da je duhovit. Budite opušteni, zabavni, smislite neku dobru, ali ukusnu šalu… opustite je i nasmejte.

bela ladja decko

Pravilo br. 5 – OSMEH

Čudesna je ta magija osmeha. Samo jedan jedini u stanju je da probije led koji ni tone eksploziva ne bi razbile u sto pokušaja. Osmehom rasterujete njene strahove, opuštate je, jer verujte – NI NJOJ NIJE SVEJEDNO!

Pravilo br. 6 – RAZGOVOR

Pre nego se upustite u muvanje devojke, uvek je zgodno imati već pripremljene varijante koje će pomoći da razgovor krene u pravom toku. Počnite sa uobičajenim pitanjima – KAKO SE ZOVEŠ? ODAKLE SI?… postavljajte pitanja na koja neće moći da odgovara sa da ili ne, već će njeni odgovori biti temelj za neku dalju konverzaciju. Idealno je da primetite nešto zanimljivo na njoj ili u njenim odgovorima, pa da na osnovu toga započnete razgovor. I zapamtite – NEMA GLUPIH PITANJA!

devojka prelepa94

Pravilo br. 7 – BITAN JE I GOVOR TELA!

O govoru tela ste sigurno već čuli. On dosta govori o vašem karakteru i ličnosti. Pogrbljeno sedenje i stajanje odaje nesigurnost, nesposobnost, smotanost… sve su to osobine koje ne želite da ona zapazi. Neverbalni signali govore više od svega što joj vi možete reći od sebi, zato ih DRŽITE POD KONTROLOM.

Pravilo br. 8 – NE ZNAČI NE!

Iako mnogi od nas kada krenu u misiju osvajanja devojke, ne priznaju nijedan drugi ishod osim pobede, ne mora svaka misija biti uspešna. Čak iako ste joj se dopali, to ne znači da ste poboli zastavu na nju i time stekli neprikosnoveno vlasništvo nad njenim prisustvom tokom cele večeri.

Možda želi da se druži i sa prijateljima, malo da se odmori od vas kako bi sagledala utisak koji ste ostavili na nju, a možda joj se na kraju uopšte niste ni dopali. Najveća greška je ne dozvoliti joj da ode! Time ćete je sigurno izgubiti, zato poslušajte naš savet – zahvalite joj se na ukazanom vremenu i ostavite onda kada je najzanimljivije. Malo mistike nije na odmet, a svakako nije tajna da UDARANJE ČEŽNJE, pali kao nijedna druga taktika.

Zabacite mamac, i pustite da ona juri vas. Upecaće se sigurno!

Komentari